hatice06

Üye
15 Ocak 2025
90
12
5
Esenboga ramp icin mulakat daveti alan oldu mu ? Mülakatlar başladı mi acaba yoksa süreç devam mı ediyor

Esenboga ramp Mülakat daveti alan mutlaka buraya yazabilirmi

Şöyle bir yazı buldum arkadaşlar ; “Ankara ve izmire hiç gelmedi diye biliyorum tanıdık yetkili kişilere sorduğumda eli kullağında olduğunu bugün yarın herkesi çağırcaklarını söylüyorlar merak etmeyin gelir bu sene kariyer formunu erken yolladılar geçen sene 22 ocakta yollamışlardı 1 Şubatta mülakattı hayliyle bu kadar beklenmemişti o yüzden gelir yani merak etmeyin.” Bir arkadaş yazmış

Şöyle bir yazı buldum arkadaşlar ; “Ankara ve izmire hiç gelmedi diye biliyorum tanıdık yetkili kişilere sorduğumda eli kullağında olduğunu bugün yarın herkesi çağırcaklarını söylüyorlar merak etmeyin gelir bu sene kariyer formunu erken yolladılar geçen sene 22 ocakta yollamışlardı 1 Şubatta mülakattı hayliyle bu kadar beklenmemişti o yüzden gelir yani merak etmeyin.” Bir arkadaş yazmış
Mülakata herkesi çağırıp mülakattan sonra mi eleme yapılacak? Acaba yoksa işe alınacak kişileri mi mülakata çağırırlar

Mülakata herkesi çağırıp mülakattan sonra mi eleme yapılacak? Acaba yoksa işe alınacak kişileri mi mülakata çağırırlar
Tahminimce kişisel form kontrolünden sonra eleme olcak yani herkes çağırılmaz kişisel form uygun olduktan sonra mülakata çağırırlar orda da eleme olır

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.