Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru tecrübesiz

esrny37

Üye
22 Tem 2025
27
6
5
25
Meslek
Kabin
arkadaşlar ben hastaneden psikiyatri için epikriz raporu talep ettim ve bana verilen kağıt e imzalı değil veya mühürü yok bu sorun teşkil eder mi

Bir de çok önemli bilen biri varsa yazabilir mi belgemi bizzat kendim mi teslim etmeliyim? Bi yakınımız sağlık birimine teslim edebilir mi?

MR raporu da dahil tüm belgelerinizi hastaneden almanız gerekmektedir. Kapalı zarfta tarafımıza bizzat kendiniz teslim etmelisiniz.”
böyle yazmışlardı bana

Merhaba, epikriz raporunuzda imza olmasına gerek yok. Ben işe girerken imzasız kağıt götürmüştüm ve kabul olmuştu. (THY için bahsediyorum.) Ancak kapalı zarfa koymanız gerekiyor. Kendiniz kırtasiyeden alıp kapatabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.