Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Zei411

Üye
9 Tem 2025
33
10
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba ben 9 Eylül için mülakat daveti aldım çok şükür.Şimdi de envanter uygulaması maili geldi link falan var.Ne yapmam gerekiyor bunun için?Tam olarak ne oluyor bu?

Arkadaşlar merhaba ben 9 Eylül için mülakat daveti aldım çok şükür.Şimdi de envanter uygulaması maili geldi link falan var.Ne yapmam gerekiyor bunun için?Tam olarak ne oluyor bu?
Mülakat öncesi adayların kişilikleriyle alakalı önceden bilgi edinme amacıyla adaylara atanır. Kendinizle alakalı, gerçeğe en yakın cevapları işaretlemenizi öneririm. İngilizce veya genel yetenek testi gibi bir şey değil.

Mülakat öncesi adayların kişilikleriyle alakalı önceden bilgi edinme amacıyla adaylara atanır. Kendinizle alakalı, gerçeğe en yakın cevapları işaretlemenizi öneririm. İngilizce veya genel yetenek testi gibi bir şey değil.
Aaaa anladım tamam o zaman.Çünkü çalışmam gereken bir şey sandım öncesinde.Teşekkür ederim yanıtladığınız için🙏

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.