Y
yuntyy
HavaPersonel.Com
En son mülakata girenler hangi ay video mülakatı olumlu olup yüzyüze mülakat daveti aldıklarını paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkür ederim.
15 ekim saat kaçta girdiniz ben de o gün girdim15 ekim kurul mülakatına girdim 8 Temmuz Vire Up
sabah 8'de ordaydım ama grubun en sonuna kaldım 10 gibi çıktım siz?15 ekim saat kaçta girdiniz ben de o gün girdim
8 temmuzda vire upa mi girdiniz yoksa vire up olumlu tarihi mi15 ekim kurul mülakatına girdim 8 Temmuz Vire Up
O tarihte girdim Vire Up'ların başladığı ilk gündü herhalde olumlu 29 Ağustos 1 Ekim belge yükleme 15 Ekim mülakat8 temmuzda vire upa mi girdiniz yoksa vire up olumlu tarihi mi
umarim gönlünüzce olur ing mülakat felan nasildi sohbet havasinda mi geçtiO tarihte girdim Vire Up'ların başladığı ilk gündü herhalde olumlu 29 Ağustos 1 Ekim belge yükleme 15 Ekim mülakat
Evet rahattı baya sabah kahvaltı yaptın mı diye sorarak başlayıp devam etti konuşma doğal bir şekilde. Kısa kesmeden detaylıca cevap verilmesi isteniyor anladığım kadarıyla ben de öyle yaptım.umarim gönlünüzce olur ing mülakat felan nasildi sohbet havasinda mi geçti
benim davet 10.15 di fakat buçuk gibi girdim 11 buçukta çıktımsabah 8'de ordaydım ama grubun en sonuna kaldım 10 gibi çıktım siz?
Kuruldan henüz dönüş almadınız değil mi ?O tarihte girdim Vire Up'ların başladığı ilk gündü herhalde olumlu 29 Ağustos 1 Ekim belge yükleme 15 Ekim mülakat
kurul sonucu gelince paylaşabilir misinizO tarihte girdim Vire Up'ların başladığı ilk gündü herhalde olumlu 29 Ağustos 1 Ekim belge yükleme 15 Ekim mülakat
Tabii paylaşırım 2-3 hafta sonra açıklanacak denmişti ama bakalım yüzde 90 olumlu bekliyorum açıkçasıkurul sonucu gelince paylaşabilir misiniz
umarım olumlu olur ve en kısa zamanda açıklanır aynı gün girmişiz yakın tarihlerde sonuç almamız muhtemel, şimdiden başarılar diliyorumTabii paylaşırım 2-3 hafta sonra açıklanacak denmişti ama bakalım yüzde 90 olumlu bekliyorum açıkçası
Sizin de iyi geçmiştir umarım. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz. 5 aydır bekliyoruz sabrım kalmadı artıkkumarım olumlu olur ve en kısa zamanda açıklanır aynı gün girmişiz yakın tarihlerde sonuç almamız muhtemel, şimdiden başarılar diliyorum.
aynı benim de kalmadı bir de her gün maili kontrol etmekten psikolojim bozuldu umarım emeklerimizin karşılığını alırızSizin de iyi geçmiştir umarım. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz. 5 aydır bekliyoruz sabrım kalmadı artıkk
Umarım alırız beklemek en zor kısımaynı benim de kalmadı bir de her gün maili kontrol etmekten psikolojim bozuldu umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Kuruldan henüz dönüş almadınız değil mi ?
Bildiğim kadarıyla ve duyduğum kadarı ile bir puanlama sisteminin olduğu, bu puanlama sisteminde girdiğimiz her aşama dahil oluyor. Sınır olan bir puan var, üstüne çıkarsanız olumlu, altında kalırsanız olumsuz olduğu yönünde.arkadaşlar bir şey sorucam bizi değerlendirmeye alırken sadece türkçe kurula mı bakıyorlar sizce yoksa ingilizce boy kilonun da etkisi var mı yani tamamen uygun olmamız mı önemli