En Son Mülakata Girenler Hangi Ay Video Mülakatı Olumlu Olup Girdiler

• Konbuyu başlatan yuntyy
  • Başlangıç tarihi
Y

yuntyy

HavaPersonel.Com
En son mülakata girenler hangi ay video mülakatı olumlu olup yüzyüze mülakat daveti aldıklarını paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkür ederim.

A

apocalypse

HavaPersonel.Com
15 ekim kurul mülakatına girdim 8 Temmuz Vire Up

A

apocalypse

HavaPersonel.Com
8 temmuzda vire upa mi girdiniz yoksa vire up olumlu tarihi mi
O tarihte girdim :D Vire Up'ların başladığı ilk gündü herhalde olumlu 29 Ağustos 1 Ekim belge yükleme 15 Ekim mülakat

Y

yuntyy

HavaPersonel.Com
O tarihte girdim :D Vire Up'ların başladığı ilk gündü herhalde olumlu 29 Ağustos 1 Ekim belge yükleme 15 Ekim mülakat
umarim gönlünüzce olur ing mülakat felan nasildi sohbet havasinda mi geçti

A

apocalypse

HavaPersonel.Com
umarim gönlünüzce olur ing mülakat felan nasildi sohbet havasinda mi geçti
Evet rahattı baya sabah kahvaltı yaptın mı diye sorarak başlayıp devam etti konuşma doğal bir şekilde. Kısa kesmeden detaylıca cevap verilmesi isteniyor anladığım kadarıyla ben de öyle yaptım.

B

brkdmr02

HavaPersonel.Com
9 Ağustos'ta video mülakata girdim, 29 Ağustos'ta olumlu maili aldım sonrasında belge yükleme için mail almadım. Tarihlerimiz yakın ama benim açımdan hala bir haber yok bekliyorum :)

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Tabii paylaşırım 2-3 hafta sonra açıklanacak denmişti ama bakalım yüzde 90 olumlu bekliyorum açıkçası
umarım olumlu olur ve en kısa zamanda açıklanır aynı gün girmişiz yakın tarihlerde sonuç almamız muhtemel, şimdiden başarılar diliyorum

A

apocalypse

HavaPersonel.Com
umarım olumlu olur ve en kısa zamanda açıklanır aynı gün girmişiz yakın tarihlerde sonuç almamız muhtemel, şimdiden başarılar diliyorum.
Sizin de iyi geçmiştir umarım. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz. 5 aydır bekliyoruz sabrım kalmadı artıkk :D

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Sizin de iyi geçmiştir umarım. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz. 5 aydır bekliyoruz sabrım kalmadı artıkk :D
aynı benim de kalmadı bir de her gün maili kontrol etmekten psikolojim bozuldu umarım emeklerimizin karşılığını alırız

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bir şey sorucam bizi değerlendirmeye alırken sadece türkçe kurula mı bakıyorlar sizce yoksa ingilizce boy kilonun da etkisi var mı yani tamamen uygun olmamız mı önemli

R

Radafkansas

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bir şey sorucam bizi değerlendirmeye alırken sadece türkçe kurula mı bakıyorlar sizce yoksa ingilizce boy kilonun da etkisi var mı yani tamamen uygun olmamız mı önemli
Bildiğim kadarıyla ve duyduğum kadarı ile bir puanlama sisteminin olduğu, bu puanlama sisteminde girdiğimiz her aşama dahil oluyor. Sınır olan bir puan var, üstüne çıkarsanız olumlu, altında kalırsanız olumsuz olduğu yönünde.

Konuyu okuyanlar;