Emirates Kabin Memuru

• Konbuyu başlatan enesozturk
  • Başlangıç tarihi
E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Emirates Kabin memuru için başvuru yapmıştım. 72 saat içinde dönüş olmazsa xxx mail adresine xxx başvuru numaranız ile geri dönüş sağlayınız denildi. Bende maili attım başvuru numaram ile bugün ancak mail geldi tarafıma. Mailde de şu yazıyordu.

Dear Enes,

Thank you for your interest in working with the Emirates Group.

After careful consideration, we regret to inform you that your application will not be progressed further at this time.

You can reapply for a Cabin Crew position in 3 months’ time, or you can find other exciting career opportunities with us at Emirates Group Careers.

Bu nedir. Daha henüz hiç birseye davet edilmeden elenmiş gibi oldum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhaba. Emirates Kabin memuru için başvuru yapmıştım. 72 saat içinde dönüş olmazsa xxx mail adresine xxx başvuru numaranız ile geri dönüş sağlayınız denildi. Bende maili attım başvuru numaram ile bugün ancak mail geldi tarafıma. Mailde de şu yazıyordu.

Dear Enes,

After careful consideration, we regret to inform you that your application will not be progressed further at this time.

You can reapply for a Cabin Crew position in 3 months’ time, or you can find other exciting career opportunities with us at Emirates Group Careers.

Evet sanırım elenmişsiniz. Cv nize özen göstererek bir daha başvuru yapın.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Yanılıyor olabilirim ama ön başvuru koşullarında hizmet sektöründe belli bir yıl çalışma şartı bulunuyordu. İşte müşteri hizmetleri vs. gibi alanlarda deneyim istiyorlardı diye hatırlıyorum.

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Yani ingilizcen varsa rahatlıkla anlayabilirsin,neyini sordun? Elenmişsin ve 3 ay aynı pozisyona başvuramazsın.

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Yani ingilizcen varsa rahatlıkla anlayabilirsin,neyini sordun? Elenmişsin ve 3 ay aynı pozisyona başvuramazsın.
Hadi ya bilmiyordum elendigimi, neye göre kime göre elendim açıklama yapılmamış onu sordum. Hemen ters cevap!

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Evet sanırım elenmişsiniz. Cv nize özen göstererek bir daha başvuru yapın.
Basvuru yaparken isim soyisim, lokasyon, fotoğraf birde şirketin bir kaç soruları vardı onları doldurdum ekstra bir şey istemediler. Örneğin okuduğum okul mesela istemediler. Ben mi görmedim ya da atladığım bir yer mi oldu acaba.

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Hadi ya bilmiyordum elendigimi, neye göre kime göre elendim açıklama yapılmamış onu sordum. Hemen ters cevap!
beni de elediler ama söylemiyorlar niye elediklerini. çok profesyonel bir cv istiyorlarmış

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
beni de elediler ama söylemiyorlar niye elediklerini. çok profesyonel bir cv istiyorlarmış
Profesyonel cv istiyorlar da çok fazla ben bilgi doldurmadım. Nereden dolduracağız ben onu bulamadım ya da atlıyorum bir yeri ben.

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
Merhaba emirates etihad qatar gibi bu tarz yabancı havayollarinin sağlık raporu alma islemleri nasıl oluyor bilen duyan var mı

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Profesyonel cv istiyorlar da çok fazla ben bilgi doldurmadım. Nereden dolduracağız ben onu bulamadım ya da atlıyorum bir yeri ben.
İnternette cv şablonları var,hem iki yabancı dil bilip hem de geçmişte en az 1 yıl müşteri hizmetleri sektöründe çalışmış insan istiyorlar

cikcik

cikcik

HavaPersonel.Com
Evet kendi ulkelerindedir de burdaki kadar ayrintili mi acaba thy çok inceliyolar ya onlar da öyle mi acaba
Ben emiratesteydim, chest xray, urine test, blood test, hearing examination, color vision ve vision examination idi hatırladığım kadarıyla

Ü

Üye silindi 8845

Emirates mülakatları için fikir verebilecek yararlı videolar, kanalların içinde gezip yorumlara bakarsanız işinize yarayacaktir:

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
Ben emiratesteydim, chest xray, urine test, blood test, hearing examination, color vision ve vision examination idi hatırladığım kadarıyla
Özel değilse emiratesi neden bırakmıştınız

S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com

Dear Enes,

Nereden başvuru yapmıştın acaba kaç doğumlular kabul ediliyor?

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
Kac yaşına kadar kabul ediliyor bunu bilen var mı?

Konuyu okuyanlar;