Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Tabiki hayır. Kendinizi ifade edebiliyor olmanız gerekiyor elbette. Ne söyleyeceğini bilip doğru kelimeleri ararken takılmakla ne söyleyeceğini bilmediği için takılan kişiyi de anlıyorlar. Çünkü ben ilk elendiğimde bana sorulan soruya ne cevap vereceğimi daha önce düşünmediğimden toparlayamadığım için takıldım. Söyleyecek bir şeyleriniz varsa, heyecandan takılmış olmanız herhangi bir sorun yaratmaz. İşe alındığım zamanki Final mülakatımda recruiter ımdan birkaç soruyu tekrarlamasını istedim ve cümlelerimi baştan alabilir miyim diye sordum, düşünmek için zaman istedim. Hepimiz insanız sonuçta. Recruiterım da arap bir hanımefendiydi o da konuşurken takılıyordu ama dediğim gibi normal şeyler bunlar.
Evet bu konu gerçekten cok onemli. Final interviewde ne soruyorlar acaba, o aşama nasil geçiyor?

Evet bu konu gerçekten cok onemli. Final interviewde ne soruyorlar acaba, o aşama nasil geçiyor?
Bu sorunun cevabı aslında tümmm platformlarda var, karşınıza 10 tane soru çıkıyor ve size sorulacak olanlar da emin olun bu soruların farklı versiyonu ama vereceğiniz cevaptan öğrenmek istedikleri şey belli:
insanlarla nasıl çalışıyorsunuz, karşılaştığınız sorunla nasıl başa çıkıyorsunuz bu işi neden istiyorsunuz? Bana 4 adet soru soruldu bu minvalde. Emirates her alım gününe şirkette yıllarca kabin memuru olarak çalışmış ve zamanında tıpkı bizler gibi hatta daha fazla 4-5 kez bu işe girebilmek için uğraşmış memurları görevlendiriyorlar. Onlar da tecrübelerine dayanarak beraber çalışmayı isteyebilecekleri insanları seçip dubaideki yüksek yönetime yolluyorlar nihai kararı onlar veriyorlar.

• Like
Tepkiler: totheskiess
Bu sorunun cevabı aslında tümmm platformlarda var, karşınıza 10 tane soru çıkıyor ve size sorulacak olanlar da emin olun bu soruların farklı versiyonu ama vereceğiniz cevaptan öğrenmek istedikleri şey belli:
insanlarla nasıl çalışıyorsunuz, karşılaştığınız sorunla nasıl başa çıkıyorsunuz bu işi neden istiyorsunuz? Bana 4 adet soru soruldu bu minvalde. Emirates her alım gününe şirkette yıllarca kabin memuru olarak çalışmış ve zamanında tıpkı bizler gibi hatta daha fazla 4-5 kez bu işe girebilmek için uğraşmış memurları görevlendiriyorlar. Onlar da tecrübelerine dayanarak beraber çalışmayı isteyebilecekleri insanları seçip dubaideki yüksek yönetime yolluyorlar nihai kararı onlar veriyorlar.
Teşekkür ediyorum. Ben de başvuru yapıyorum ama invite alamıyorum sebebini asla anlamadigim sekilde her seye de dikkat ediyorum aslinda. Sizin onerdiginiz bi cv template var mı acaba? Neyi yanlis yaptigimi öğrenmek istiyorum gercekten

Teşekkür ediyorum. Ben de başvuru yapıyorum ama invite alamıyorum sebebini asla anlamadigim sekilde her seye de dikkat ediyorum aslinda. Sizin onerdiginiz bi cv template var mı acaba? Neyi yanlis yaptigimi öğrenmek istiyorum gercekten
o konuda maalesef üzerinde sorun yaşadığım bir durum olmadığı için ne kadar doğru yönlendirebilirim bilemiyorum.Ben canva üzerinden düzenlemiştim. Birkaç video da izledim hangi detayları verip hangilerine ihtiyaç olmadığı konusunda.

• Like
Tepkiler: totheskiess
o konuda maalesef üzerinde sorun yaşadığım bir durum olmadığı için ne kadar doğru yönlendirebilirim bilemiyorum.Ben canva üzerinden düzenlemiştim. Birkaç video da izledim hangi detayları verip hangilerine ihtiyaç olmadığı konusunda.
anladım fotoğrafları telefondan çekmiştim o sebeple olabilir mi acaba illa profesyonel çekim mi lazım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.