Emirates Cabin Crew Basvurusu Hak.

dorlions

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

3 Eylülde Emirates Kabin Ekibi için resmi sitesinden basvuru gerceklestirdim. Başvuruyu takip eden 72 saat içerisinde tarafınıza başvurunuza ilişkin bir güncelleme yapılmazsa xxx mail adresine xxx aday numaranızla mail atınız diyordu basvuru mailinde. Halen geri dönüş olmadı. Emirates sürecini yaşamış ya da yaşamakta olan arkadaşlar varsa ve bilgi paylaşımında bulunurlarsa çok minnettar olurum.

Herkese başarılar dilerim.

hushas67

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

3 Eylülde Emirates Kabin Ekibi için resmi sitesinden basvuru gerceklestirdim. Başvuruyu takip eden 72 saat içerisinde tarafınıza başvurunuza ilişkin bir güncelleme yapılmazsa xxx mail adresine xxx aday numaranızla mail atınız diyordu basvuru mailinde. Halen geri dönüş olmadı. Emirates sürecini yaşamış ya da yaşamakta olan arkadaşlar varsa ve bilgi paylaşımında bulunurlarsa çok minnettar olurum.

bana mülakat yapılacak olan yerleri ve tarihleri mail attılar 7 Eylülde başladı mülakatlar 4 farklı ilde yapılıyor en sonuncusu 23ünde ama ben katılmayacağım. Tarihler farklılık gösterebilir bildiğim kadarıyla farklı dönemlerde farklı mülakatlar da yapıyor

dorlions

HavaPersonel.Com
bana mülakat yapılacak olan yerleri ve tarihleri mail attılar 7 Eylülde başladı mülakatlar 4 farklı ilde yapılıyor en sonuncusu 23ünde ama ben katılmayacağım. Tarihler farklılık gösterebilir bildiğim kadarıyla farklı dönemlerde farklı mülakatlar da yapıyor
Anladım teşekkür ederim, hangi tarihte basvurmustunuz acaba?

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

bende 26 agustosta basvurmustum 28 agustosta ihtiyac olmadigina dair mail geldi bana.

Thank you for your interest in working with the Emirates Group.

After careful consideration, we regret to inform you that your application will not be progressed further at this time.

You can reapply for a Cabin Crew position in 3 months’ time, or you can find other exciting career opportunities with us at Emirates Group Careers.

We wish you every success in the future.

Konuyu okuyanlar;