Pozisyon veya İlan Adı
Cabin Crew
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Jessroj

Üye
14 Ocak 2026
57
9
5
Meslek
Kabin
Emirates kariyer sitesinde 2 farkli hesabimla basvuru yapmayi denedigimde basvuru portali acilmayip yerine surekli daha once basvuru yaptigim ilanlarin sayfasi aciliyordu simdide emirates hesaplarima erisim saglayamiyorum giris yapmak istedigimde sifren yanlis diyor sifremi yenileyip tekrar giris yapmaya calistigimda tekrar yanlis sifre diyor
Boyle bir durum yasayan var mi ve emirates de banlanma gibi bir olay var midir 😬😃

ben de yeni ilana başvurmaya çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. neden acaba
arkadaşlar benim de ayrı bir sorunum var enson ocak ayında başvurum olumsuz oldu ama 6 ay sonra başvuru yapabilirsiniz demesine rağmen görev pozisyonu için apply kısmına tıkladıgımda beni eski başvuruya gönderiyor. yeni başvuru yapamıyorum

İnanılır gibi değil.

Neden sistemde bu kadar ciddi sorunlar var anlamıyorum.

Tüm şartları taşımama rağmen geçen ayki başvuruda direkt sistem reddetti kabul etmedi.

Şimdi yeni hesap açıp başvurdum dönüş yok 15 günden az kaldı istanbula.

Dönüşş alan var mı dostlar??

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.