Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 18691

Arkadaslar merhaba ben bu bölüm ögrencisiydim + temel egitim sertifikam vardı tüm asamaları basarıyla sonuclandırdım fakat 6 yıl önce tanısı bile olmayan bir psikiyatri ziyareti emeklerimin önüne gecti ek tetkiklerimin olumlu gelmesine ragmen red yedim simdi kabullendim bu sektör böyle ayrıca bu meslekte her daim iletişime açık bir personel olmamız beklenirken bahsi geçen kurum tarafından talep edilmesine rağmen elenme sebebimiz hakkında en ufak bir açıklama yapma gereği duyulmaması üzüntü verici ama asla şaşırtıcı değildir eger güvenebileceginiz birisi yoksa isiniz bu noktada zor bunu aklında soru isareti olan arkadaslarım icin yazıyorum her ne konu hakkında endise duyuyorsanız endise duymakta haklısınız cünkü sizi bugününüzle degil de dününüzle değerlendiriyorlar

Arkadaslar merhaba ben bu bölüm ögrencisiydim + temel egitim sertifikam vardı tüm asamaları basarıyla sonuclandırdım fakat 6 yıl önce tanısı bile olmayan bir psikiyatri ziyareti emeklerimin önüne gecti ek tetkiklerimin olumlu gelmesine ragmen red yedim simdi kabullendim bu sektör böyle ayrıca bu meslekte her daim iletişime açık bir personel olmamız beklenirken bahsi geçen kurum tarafından talep edilmesine rağmen elenme sebebimiz hakkında en ufak bir açıklama yapma gereği duyulmaması üzüntü verici ama asla şaşırtıcı değildir eger güvenebileceginiz birisi yoksa isiniz bu noktada zor bunu aklında soru isareti olan arkadaslarım icin yazıyorum her ne konu hakkında endise duyuyorsanız endise duymakta haklısınız cünkü sizi bugününüzle degil de dününüzle değerlendiriyorlar
Çok geçmiş olsun bu sadece bir adet ziyaret uzerine mi yaşandı gerçekten:(

Hayal kırıklığınızı böyle kibar ifade etmiş olmanız bana çok samimi ve sıcakkanlı geldi. Umarım çok daha iyi fırsatlar karşınıza çıkar. Onlar sizi kaybetmiş. Her şeye rağmen takılı kalmadan, enseyi karartmadan mücadeleye devam etmek lazım.

Hesabımın silinmesini talep ediyorum havacılığa dair bir ilgim kalmadı
Bu konuyu başlatan üyemiz, bize yukarıdaki şekilde mail atarak üyeliğinin silinmesini talep etmiş. Ben de foruma girmeden mailleri kontrol ettiğim için, bu konuyu açanın kendisi olduğunu bilmeden üyeliğini silmiş oldum. Bilseydim silmezdim, konuşmak ve iletişimde kalmaya çalışırdım.

Ben dahil şu havacılık sektörü adaylarının hayal kırıklıklarını toplasak ansiklopedi olur. Samimi duygularla, gerçekten elimizden gelenin en iyisini yapacağımız motivasyonuyla ve büyük hayallerle yola çıkıyoruz. Bazen maalesef sonuç istediğimiz gibi olmuyor ve hayal kırıklığı karşılıyor bizi. Tabi biz aday olarak bakıyoruz, bu işin bir de işletme tarafı var arkadaşlar. Günün sonunda bu şirketler de kar amacı güden kuruluşlar.

Gerçekten muhteşem bir şekilde sakin kalarak kendisini ifade etmiş bu üyemiz kendisini, bu da samimiyetinin ve bilinçli olduğunun en büyük göstergesi...

ya çok üzüldüm ama belki sunexpress ya da katar gibi havayollarında başarılı olabilirsin sonuçta istiyorsun emek veriyorsun karşılığını mutlaka alırsın

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Bu katı sağlık kuralları o kadar saçma ki. Özel hastanelerde kazanç sağlamak için yanlış teşhis konuyor,devlette ise doktorlar o kişinin geleceğini düşünmeden sırf ilaç yazabilmek için saçmasapan tanılar giriyorlar. Sırf bunun için millet kendi ülkesinin şirketi yerine arap havayollarından medet umuyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.