THY Ekim Ayı Kurul Sonucu

• Konbuyu başlatan Selfemployment
  • Başlangıç tarihi
Selfemployment

Selfemployment

HavaPersonel.Com
Sevgili dostlarım Ekim ayında kurul mülakatına girip sonuç alan veya alamayanlar mülakata girdikleri tarihi ve dönüş aldıkları tarihleri yazabilir mi ?

Herkese süreçte başarılar diliyorum gönlümüzce olsun her şey umarım..

N

Nooffle

HavaPersonel.Com
21 ekimde girdim halen bir sonuç yok.

B

bobby

HavaPersonel.Com
24 ekimde girdim bekliyorum hala. muhtemelen önümüzdeki haftanın başlarında dönüş gelecektir

P

probis

HavaPersonel.Com
cadet için mi yoksa kabin mi

V

violee

HavaPersonel.Com
Merhaba. Ben 11 ekimde girdim cevap yok hala. Bazi baslik altinda 14-15 ekimde girenler olumsuz aldigini yazmislar. Ama ekimin ilk haftasi girenler de cevap almamis. Garip bir sekilde ilerliyor surec hicbir sey anlamadim :)

Selfemployment

Selfemployment

HavaPersonel.Com
Merhaba. Ben 11 ekimde girdim cevap yok hala. Bazi baslik altinda 14-15 ekimde girenler olumsuz aldigini yazmislar. Ama ekimin ilk haftasi girenler de cevap almamis. Garip bir sekilde ilerliyor surec hicbir sey anlamadim :)
Bende 11 ekimde girdim aynı durumdayız umarım olumlu olur hepimizin 🙂 saat kaçta girmiştiniz bide mülakat nasıl geçti ?

V

violee

HavaPersonel.Com
Bende 11 ekimde girdim aynı durumdayız umarım olumlu olur hepimizin 🙂 saat kaçta girmiştiniz bide mülakat nasıl geçti ?
Aa süper sabah grubundaydım ben 8:15. Fena değildi benim mülakat normal diyebilirim :)

B

Berf

HavaPersonel.Com
Sevgili dostlarım Ekim ayında kurul mülakatına girip sonuç alan veya alamayanlar mülakata girdikleri tarihi ve dönüş aldıkları tarihleri yazabilir mi ?

Herkese süreçte başarılar diliyorum gönlümüzce olsun her şey umarım..
7 ekimde girdim hala sonuç gelmedi

Selfemployment

Selfemployment

HavaPersonel.Com
7 ekimde girdim hala sonuç gelmedi
Tahminimce eğitim sınıfları dolu olduğu için bu kadar bekletiliyor zaten diğer sınavlarda da ortalama 1 ay süreyle sonuçlar geldi ayrıca ekimde mülakata girip olumsuz alanlar olmuş diye duydum bende ama olumlu görmedim daha

B

Berf

HavaPersonel.Com
Tahminimce eğitim sınıfları dolu olduğu için bu kadar bekletiliyor zaten diğer sınavlarda da ortalama 1 ay süreyle sonuçlar geldi ayrıca ekimde mülakata girip olumsuz alanlar olmuş diye duydum bende ama olumlu görmedim daha
Umarım öyledir herkes için hayırlısı olsun🙏

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
O halde bizlerin belki de olumlu olduğu için mi bekletiliyor diyorsunuz? Ama daha sağlık aşaması da var orada da elenenler olacak maalesefki kontenjanları buna göre ayarlayıp bekletmeleri daha mantıklı olur

Selfemployment

Selfemployment

HavaPersonel.Com
O halde bizlerin belki de olumlu olduğu için mi bekletiliyor diyorsunuz? Ama daha sağlık aşaması da var orada da elenenler olacak maalesefki kontenjanları buna göre ayarlayıp bekletmeleri daha mantıklı olur
Yani inşallah o yüzdendir 😂 takvimleri nasıl ilerliyor bilgimiz yok umudumuzun bu yönde olmasından başka seçeneğimizde yok 😁😁

B

bobby

HavaPersonel.Com
24 ekimde girdim bekliyorum hala. muhtemelen önümüzdeki haftanın başlarında dönüş gelecektir
Bugün olumsuz mailim geldi :( gerçekten üzüldüm, sonraki ilanlara bakacağız artık

BLi10

BLi10

HavaPersonel.Com
Ben de 11 ekim 8:15 :)

Konuyu okuyanlar;