Ekim 2024 Sunexpress Alımı - Cv'si Hala Görüntülenmeyenler

heves

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 haftadır SunExpress'e olan başvurumun görüntülenmesi ve sürecin başlaması için bekliyorum. CV doluluk oranım tam, ancak nedense bir türlü filtrelerine giremedim. Geçmişte tecrübem var. Referansım da var. Sanırım benimle aynı durumda olan insanlar var. Bu konuyu birbirimizi haberdar edebilelim diye açtım. Başlarda daha yüksek motivasyonla bekliyordum ancak zaman geçtikçe belki de 400 kişiyi tamamlayacaklar sıra bize gelmeden diye kaygılanmaya başladım. Sizler ne düşünüyorsunuz? Beklemeli miyiz yoksa yavaştan ümidi kesmeli miyiz? :(

thewindrises

HavaPersonel.Com
Öncelikle merhaba, benim tecrübem yok fakat cv anlamında yeterli olduğumu düşünüyorum, henüz görüntüleme almadım fakat Youtube platformunda; geçen yıl Ekim ayında kariyer net sitesinin Sunexpress şirketinin insan kaynakları ile yapmış olduğu kabin memuru işe alım süreci adlı içeriği izledim. İşe alım yapan insan kaynakları yetkilisi 2023 ekim ayı başvurularının 20.000 gibi bir sayıya ulaştığını ve 400 kişi alacakları için birçok adayı sürece dahil edemezlerse bu yıl döneceklerini dile getirmişler. Bu sitede de diğer başlıklarda adaylar geçen yılki başvurularından dönüş olduğunu dile getirdi. Fikrimce bu ilandan dönüş alamazsak, 2025 ilanından dönüş alacağız. Ek olarak 2023 yılında Ekim ayında başlayan alımlar 2024 Nisan ayına kadar sürmüş. Bundan kaynaklı olarak sadece beklemede kalacağımız bir süreç. Ocak ayında başka şirketlerde alım açacak. Şans diyelim.

heves

HavaPersonel.Com
Geçen sene ara alım açılmış kışın ortasında, Nisan 2024'e kadar onlar sürmüştür.

thewindrises

HavaPersonel.Com
Dediğiniz gibi olabilir. CV ler görüntüleme almak için havuza nasıl toplanıyor onu merak ediyorum ben.

flyingcherry

HavaPersonel.Com
arkadaşlar sabırlı olun. ilan kasım ayında açıldıysa 400 kişinin alınıp eğitimlerinin tamamlanması belki haziran'a kadar sürüyor. süreç genel olarak yavaş işliyor. sıra gelmez gibi düşünmeyin, zaten vaktinde başvurmuşsunuz.

hushas67

HavaPersonel.Com
arkadaşlar sabırlı olun. ilan kasım ayında açıldıysa 400 kişinin alınıp eğitimlerinin tamamlanması belki haziran'a kadar sürüyor. süreç genel olarak yavaş işliyor. sıra gelmez gibi düşünmeyin, zaten vaktinde başvurmuşsunuz.
Umarım herkes dönüş alabilir ama bu ilandan 2025 Ekime kadar sözleşmeli çalışan alacakları için o kadar uzun süreceğini sanmıyorum

thewindrises

HavaPersonel.Com
Ben halen görüntüleme almadım. Pek umutlu değilim açıkçası. İlan ekim başı gibi açıldı. Belki bir şans dönerler

Konuyu okuyanlar;