Ek Tetkike Kalıp Geçenler

hypatia

HavaPersonel.Com
Sitede genel olarak ek tetkike kalanlarin olumsuz dönüş aldıklarını gördüm. Ek tetkikten geçenler tanıyı ve tanı zamanlarini yazabilir mi belki içimizde şüphesi olan arkadaşlara fikir olur. Benim üç sene öncesinden kalma astım teşhisim var ama son gittiğim göğüs hastalıkları uzmani senin astımın yok o yüzden ilaçlar işe yaramıyor psikolojik bir şey seninki demişti. Üç senedir ilaçsız hiçbir olmadan yaşıyorum. Özellikle astim konusunda ek tetkikten geçen varsa rahatlayacagim

Serkozo

HavaPersonel.Com
Hocam. Kesinlikle ek tetkik yapan herkes kalıyormuş gibi bi hava var ama muhakkak geçen de vardır diye düşünüyorum

hypatia

HavaPersonel.Com
Hocam. Kesinlikle ek tetkik yapan herkes kalıyormuş gibi bi hava var ama muhakkak geçen de vardır diye düşünüyorum
Sağolun o kadar aşama geçip sağlık testine yüklü miktarda ödeme yapip bir de ek tetkike ödeme yapıp kalırsam çok üzülürüm, ek tetkikten ya da kuruldan geçen varsa yazarsa en azindan içimiz rahatlar

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Sağolun o kadar aşama geçip sağlık testine yüklü miktarda ödeme yapip bir de ek tetkike ödeme yapıp kalırsam çok üzülürüm, ek tetkikten ya da kuruldan geçen varsa yazarsa en azindan içimiz rahatlar
Çok haklısınız. Ben de aynı süreçteyim. Class 1 ile beraber ek tetkikler 35 bini aşkım para ödedim. Gruplarda birkaç kişiden duydum ek tetkiğe kalıp olumlu alan. Hatta kuruldan ek tetkik istenip sonrasında olumlu alan da var. Umarım bizim süreçkerimiz de olumlu olur.

ATAK01

HavaPersonel.Com
HERKESE MERHABA 3 EKİMDE SAĞLIK MUAYENESİNE GİTTİM GÖZ BASINCINDA BİRİ 20 DİĞERİ 26 ÇIKMIŞ DEDİ.EK TETKİK İSTENDİ HEMEN ERTESİ GÜN TESLİM ETTİM 4 EKİMDE KORNEA KALINLIĞI İÇİN OKT TESTİ YAPTIRDIM EKSTRA 8600 TL PARA VERDİM RAPORLARI İNCELEDİM DOKTOR GÖSTERDİ KORNEA KALINLIĞI 530 ÇIKTI 500 İLE 560 ARASI İDEAL DEDİ GÖZ TANSİYONUMDA 18/18 ÇIKTI GÖZ TANSİYONU DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYORMUŞ 20 NİN ALTI YETERLİYMİŞ.HAFTA İÇİ AYNI DOKTOR KONTROL EDECEK HAFTAYA DÖNÜŞ YAPACAKLAR MAİL ÜZERİNDEN KURULA KALMADIM DOKTOR BAKACAK,GİTMEDEN ARADILAR DOKTORLAR BİRBİRLERİNİ ANLIK DEĞİŞİYORMUŞ GLOKOM YOKTUR YAZDI BEKLİYORUM.

hypatia

HavaPersonel.Com
HERKESE MERHABA 3 EKİMDE SAĞLIK MUAYENESİNE GİTTİM GÖZ BASINCINDA BİRİ 20 DİĞERİ 26 ÇIKMIŞ DEDİ.EK TETKİK İSTENDİ HEMEN ERTESİ GÜN TESLİM ETTİM 4 EKİMDE KORNEA KALINLIĞI İÇİN OKT TESTİ YAPTIRDIM EKSTRA 8600 TL PARA VERDİM RAPORLARI İNCELEDİM DOKTOR GÖSTERDİ KORNEA KALINLIĞI 530 ÇIKTI 500 İLE 560 ARASI İDEAL DEDİ GÖZ TANSİYONUMDA 18/18 ÇIKTI GÖZ TANSİYONU DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYORMUŞ 20 NİN ALTI YETERLİYMİŞ.HAFTA İÇİ AYNI DOKTOR KONTROL EDECEK HAFTAYA DÖNÜŞ YAPACAKLAR MAİL ÜZERİNDEN KURULA KALMADIM DOKTOR BAKACAK,GİTMEDEN ARADILAR DOKTORLAR BİRBİRLERİNİ ANLIK DEĞİŞİYORMUŞ GLOKOM YOKTUR YAZDI BEKLİYORUM.
Çok teşekkürler, glokom şüphesi yazıyor bende de ama genel sağlık testinden net sonuç çıkar herhalde buna ek tetkik istemezler diye düşünüyorum

zeus01

HavaPersonel.Com
Ben de ek tetkiklerimi verdim haber bekliyorum da doktorlar birbirlerini anlık değişiyorumuş cümlesini açar mısınız?

ATAK01

HavaPersonel.Com
Ben de ek tetkiklerimi verdim haber bekliyorum da doktorlar birbirlerini anlık değişiyorumuş cümlesini açar mısınız?
GÖZ TANSİYONU DEĞERLERİ NORMAL TANSİYON GİBİ DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİYORMUŞ AÇLIĞA UYKUSUZLUĞA GÖRE

ATAK01

HavaPersonel.Com
Çok teşekkürler, glokom şüphesi yazıyor bende de ama genel sağlık testinden net sonuç çıkar herhalde buna ek tetkik istemezler diye düşünüyorum
BELGELER TARATILIYOR ONA GÖRE DEĞERLENDİRİLİYOR E NABIZDA HER ŞEY GÖZÜKÜYOR TEKRAR ZATEN,BEKLEMEDEYİZ

Konuyu okuyanlar;