THY Ek Tetkik-Sağlık Kurulu Kararı

• Konbuyu başlatan e1998
  • Başlangıç tarihi
E

e1998

HavaPersonel.Com
Merhabalar Ek tetkikten sonra sonucunuz sağlık kuruluna kaldı mı? Kaç günde ve ne derecede olumlu oluyor acaba raporumda olumsuz bir şey yoktu. Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim

xyshadh

xyshadh

HavaPersonel.Com
Merhabalar Ek tetkikten sonra sonucunuz sağlık kuruluna kaldı mı? Kaç günde ve ne derecede olumlu oluyor acaba raporumda olumsuz bir şey yoktu. Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim
mülakata ne zaman girdiniz sonuç ne zaman geldi acaba

E

eren5288

HavaPersonel.Com
merhabalar 27 ağustosta girdim 2 hafta sonra sonuç geldi
Selamlar ancak bir yanlışınız olabilir mi? Grup grup gönderim sağlandığı için 27 Ağustosta kurula çoğu aday girdi ve kimse olumlu olumsuz dönüş almadı.

E

e1998

HavaPersonel.Com
Selamlar ancak bir yanlışınız olabilir mi? Grup grup gönderim sağlandığı için 27 Ağustosta kurula çoğu aday girdi ve kimse olumlu olumsuz dönüş almadı.
Evet o da olabilir de ben sadece bendeki durumu anlattım

Q

Qqq

HavaPersonel.Com
Merhaba sonucunuz belli oldu mu

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar saglik raporunu teslim edince mi o an öğreniyorsunuz olumlu-olumsuz veya kurula kalıp kalmadığınızı, yoksa sağlık evrakları sonucu icinde mi bir bekleme süresi oluyor ?

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Olumsuz bir sey yoksa ne konuda ek tetkik istediler ?

E

e1998

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar saglik raporunu teslim edince mi o an öğreniyorsunuz olumlu-olumsuz veya kurula kalıp kalmadığınızı, yoksa sağlık evrakları sonucu icinde mi bir bekleme süresi oluyor ?
O an öğreniyorsunuz

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bende iyi huyku kitle vardı.Ek tetkik denilen sey ne oluyor ? Ek tetkik isterlerse yine kitle görünecek,zaten var olan sey icin ek tetkik istenir ki ? Ben anlamadim ek tetkik ne icin

Konuyu okuyanlar;