AJET Ek Tetkik Hk.

kadir667

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Ben deneyimli kabin amiri ilanına başvurdum. Aşamaları geçtim. Sağlık için doktor ek tetkik verdi. Kan değerlerimde yüksek olanlar vardı kan şekeri ve 1 enzim. Ek tetkik temiz çıktığı taktirde iş onaylanıyor mu yoksa tekrar mı değerlendiriliyor ? Deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Bu durum beni biraz gerdi.

Teşekkür ederim.

Ghjk

HavaPersonel.Com
merhaba, benden de ek tetkik istemişti işyeri hekimi. İdrar tahlilimden dolayı böbrek taşı olduğunu düşünmüştü. Ek tetkik sonuçlarım temiz çıktı aynı gün götürdüm teslim ettim. İş yeri tamam dedi onayladı. Sonuçlar temiz çıkmışsa içiniz rahat olsun bence

AirAstana

HavaPersonel.Com
merhaba, benden de ek tetkik istemişti işyeri hekimi. İdrar tahlilimden dolayı böbrek taşı olduğunu düşünmüştü. Ek tetkik sonuçlarım temiz çıktı aynı gün götürdüm teslim ettim. İş yeri tamam dedi onayladı. Sonuçlar temiz çıkmışsa içiniz rahat olsun bence
hocam geçmişte böbrek taşı düşürmüş müydünüz var mıydı kayıtlarda? benim var kayıtlarda ek tetkikte taş çıkmamıştı mesela şirketim de sıkıntı yapmadı ek dil olarak Rusça da bildiğim için Ajet yapıyor mu bilgin var mı, şuan zaten halihazırda uçtuğum için sıkıntı yapmazlar gibi ama 15bin lira para isteyecek sağlık boşuna vermiş olursam üzülürüm

Ghjk

HavaPersonel.Com
hocam geçmişte böbrek taşı düşürmüş müydünüz var mıydı kayıtlarda? benim var kayıtlarda ek tetkikte taş çıkmamıştı mesela şirketim de sıkıntı yapmadı ek dil olarak Rusça da bildiğim için Ajet yapıyor mu bilgin var mı, şuan zaten halihazırda uçtuğum için sıkıntı yapmazlar gibi ama 15bin lira para isteyecek sağlık boşuna vermiş olursam üzülürüm
Hayır hiç böbrek taşı düşürmedim. Forumda biri yazmıştı geçmiş konuşmalara bakarsanız belki bulursunuz. Geçmişte böbrek taşı düşürmek ama güncel olarak böbrek taşının olmaması da eleme sebebi diye. Arkadaş hatta şirkete sormuş şirket söylemiş elebme sebebi diye. Çünkü yenilenme ihtimali oluyormuş. Moral bozmak istemem kusura bakmayın sadece forumda yazılanlar bunlardı siz net cevap için mail atın bence. Cevap veriyolar

Konuyu okuyanlar;