Bu tarz durumlarda aday lehine karar vermeye özen gösteriyor, THY. Bence sorun yaşamazsınız. Fakat yine de mail atarak önceden bilgilendirmiş olun.10 ekimde istenen 1 ay süresi olan ek tetkik raporunu maalesef elimde olmayan nedenlerden ötürü (hastanede doktor olmadığı için) tam olarak 10 kasımda teslim etmem gerekebilir. bu bir sorun teşkil eder mi? biraz panik içindeyim
hocam ek tetkik isterlerse tanıyı hangı doktor yazdıysa ona mı gıtmenızı ıstıyorlar10 ekimde istenen 1 ay süresi olan ek tetkik raporunu maalesef elimde olmayan nedenlerden ötürü (hastanede doktor olmadığı için) tam olarak 10 kasımda teslim etmem gerekebilir. bu bir sorun teşkil eder mi? biraz panik içindeyim
şöyle ki iki seçenek var. herhangi bi tanıya dair ek tetkik isterse herhangi bir hastanenin o branşına gidebilirsiniz.hocam ek tetkik isterlerse tanıyı hangı doktor yazdıysa ona mı gıtmenızı ıstıyorlar
sanırım en doğrusu bu olur çünkü işyeri hekimi shgm onaylı bir hastanede yaklaşık 3 haftalık tedavi düzenlenmesini ve sonuçları kapalı zarfta alarak oraya teslim etmemi istedi. tedavim bu hafta içinde bitecek ama son kontrol için gitmem gereken doktor hastanede değilmişBu tarz durumlarda aday lehine karar vermeye özen gösteriyor, THY. Bence sorun yaşamazsınız. Fakat yine de mail atarak önceden bilgilendirmiş olun.
Merhaba ek tetkiklerinizi kapalı zarfta mı aldınız direkt?sanırım en doğrusu bu olur çünkü işyeri hekimi shgm onaylı bir hastanede yaklaşık 3 haftalık tedavi düzenlenmesini ve sonuçları kapalı zarfta alarak oraya teslim etmemi istedi. tedavim bu hafta içinde bitecek ama son kontrol için gitmem gereken doktor hastanede değilmişbaşka hastaneye de gidemiyorum çünkü tedavimi başlatan doktorla görüşmem gerektiği bir yana, o branştan yalnızca bir doktor var izmirde. bu büyük sıkıntı maalesef. izmirden sürece katılacak adaylara buradan bilgilendirme olsun, başka şehre gitme ihtimaliniz varsa özellikle istanbula, raporlarınızı oradan alın derim. cevap için de teşekkürler
![]()
evet hastaneden rica edince veriyorlar. vermeme ihtimaline karşı hastaneye gitmeden önce kırtasiyeden bulabilirsinizMerhaba ek tetkiklerinizi kapalı zarfta mı aldınız direkt?
Ben de hastaneyle konuştuğumda, hayır biz öyle vermiyoruz demişti şehir hastanesinde bir yetkili. O zaman tamamdır. Ek tetkiklerimi kapalı zarfta vermezlerse kendim kapalı zarfa koyup kargolayacağım o zaman.evet hastaneden rica edince veriyorlar. vermeme ihtimaline karşı hastaneye gitmeden önce kırtasiyeden bulabilirsiniz
tabi öyle yapabilirsiniz ancak ek tetkiki elden teslim etmelisinizN
Ben de hastaneyle konuştuğumda, hayır biz öyle vermiyoruz demişti şehir hastanesinde bir yetkili. O zaman tamamdır. Ek tetkiklerimi kapalı zarfta vermezlerse kendim kapalı zarfa koyup kargolayacağım o zaman.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.