Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru

cngz

Üye
11 Mar 2025
78
8
5
Meslek
Kabin
Merhabalar arkadaşlar, 3 Temmuz günü verdiğim ek tektik sonucu için 1 Ağustos günü sağlık birimine gittiğimde dosyamın kurula kaldığını kurul sonucu için önümüzdeki günlerde mail geleceğini beklemem gerektiğini söylediler. Bugün 13 Ağustos 41 gün geçti ek tektik teslimin üzerinden. Daha önce bu kadar uzun süre bekleyipte olumlu dönüş alan gördünüz mü yoksa artık defteri kapatmalı mıyım?

Merhabalar arkadaşlar, 3 Temmuz günü verdiğim ek tektik sonucu için 1 Ağustos günü sağlık birimine gittiğimde dosyamın kurula kaldığını kurul sonucu için önümüzdeki günlerde mail geleceğini beklemem gerektiğini söylediler. Bugün 13 Ağustos 41 gün geçti ek tektik teslimin üzerinden. Daha önce bu kadar uzun süre bekleyipte olumlu dönüş alan gördünüz mü yoksa artık defteri kapatmalı mıyım?
Kurula kalan genelde eleniyor, bana da öyle oldu pcostan dolayı ek tetkik bile istenmedi benden, yine de bekleyin tabi ama umutlu olmayın da çok kurula kalıp geçene hiç rastlamadım ama umarım ki geçersiniz iyi şanslar

Merhabalar bende 29 temmuzda ön sağlığa giridm herhangi bir ek tektik istenmedi ama 2 haftayı geçti hala dönüş yok acaba olumsuz mu

@Boing777 sizin biraz garip olmuş ön muayenede ek tektik istenmeyenlere genelde 1 hafta sonra shgm maili atıldı. Var mıydı şüphelendiğiniz bir şey?

bende 23 temmuzda ek tetkik verdim hala dönüş yok

@Boing777 Valla ben 4 kere mail attım hep aynı süreç devam ediyor sonuç açıklandığında dönüş olacak diye standart mail gönderiyorlar.

@hmz Siz ne için ek tektik vermiştiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.