Peki 25 günde 12 kilo verip sürece devam edebilmiş miydiniz?Geçen yılın adayıyım. 12 kilo fazlam vardı 25 gün süre verildi. Ne kadar süre verileceği tamamen o an İK'nın kararına bağlı.
Başta süre vermeyeceklerdi. Ben sporcu olduğumu ve hiç zorlanmadan bu kiloyu verebileceğime dair ikna ettim. 25 gün sonra 13,7 kilo vermiştim ve sürecim devam etti.Peki 25 günde 12 kilo verip sürece devam edebilmiş miydiniz?
Bir de kilo aşamasında uygunsuzluk olunca diğer aşamalara devam edemiyoruz o gün herhalde, değil mi?
Anladım. Peki o sürede o kiloyu nasıl verdiniz? Ben de hızlı kilo veren biriyim fakat direnç kilosu oluyor arada ve takılıyor.Başta süre vermeyeceklerdi. Ben sporcu olduğumu ve hiç zorlanmadan bu kiloyu verebileceğime dair ikna ettim. 25 gün sonra 13,7 kilo vermiştim ve sürecim devam etti.
Evet eğer boy-kiloda istenen şartlara uyumazsanız İngilizce ve kurul mülakatına geçemiyorsunuz.
Sizinle bu konuyu daha önce de konuşmuşuz şimdi kontrol ettimAnladım. Peki o sürede o kiloyu nasıl verdiniz? Ben de hızlı kilo veren biriyim fakat direnç kilosu oluyor arada ve takılıyor.
Aa o siz miydiniz tamamdır kusura bakmayın. Nick’e dikkat etmedim. Teşekkür ederim.Sizinle bu konuyu daha önce de konuşmuşuz şimdi kontrol ettimbaşka bir başlıkta detaylı olarak anlatmıştım size.
Boy ve kilonuz kaçtı acaba verilen sürede kaça düştünüz ?Peki 25 günde 12 kilo verip sürece devam edebilmiş miydiniz?
Bir de kilo aşamasında uygunsuzluk olunca diğer aşamalara devam edemiyoruz o gün herhalde, değil mi?
Merhaba Boy ve kilonuz kaçtı acaba verilen sürede kaça düştünüz ?Sizinle bu konuyu daha önce de konuşmuşuz şimdi kontrol ettimbaşka bir başlıkta detaylı olarak anlatmıştım size.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.