Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar. Bu hafta mülakata gidip kilo fazlası veya eksiği sebebiyle ek süre verilen oldu mu aranızda?

Verildiyse kaç kiloya ne kadar süre verildi?

Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba, ben de aynı soruyu soracaktım. 164 boyundayım ve 67 kiloyum. 10 Ağustos'ta belgelerimi yüklemiştim. Haftaya Salı günü için mülakat tarihi maili geldi az önce. Hızlı kilo veren biriyim ama 5 günde 3 kilo verebilir miyim emin değilim. Yakın zamanda böyle bir deneyimi olan olduysa duymak isterim. Herkese başarılar dilerim.

Geçen yılın adayıyım. 12 kilo fazlam vardı 25 gün süre verildi. Ne kadar süre verileceği tamamen o an İK'nın kararına bağlı.

Geçen yılın adayıyım. 12 kilo fazlam vardı 25 gün süre verildi. Ne kadar süre verileceği tamamen o an İK'nın kararına bağlı.
Peki 25 günde 12 kilo verip sürece devam edebilmiş miydiniz?

Bir de kilo aşamasında uygunsuzluk olunca diğer aşamalara devam edemiyoruz o gün herhalde, değil mi?

Peki 25 günde 12 kilo verip sürece devam edebilmiş miydiniz?

Bir de kilo aşamasında uygunsuzluk olunca diğer aşamalara devam edemiyoruz o gün herhalde, değil mi?
Başta süre vermeyeceklerdi. Ben sporcu olduğumu ve hiç zorlanmadan bu kiloyu verebileceğime dair ikna ettim. 25 gün sonra 13,7 kilo vermiştim ve sürecim devam etti.

Evet eğer boy-kiloda istenen şartlara uyumazsanız İngilizce ve kurul mülakatına geçemiyorsunuz.

Başta süre vermeyeceklerdi. Ben sporcu olduğumu ve hiç zorlanmadan bu kiloyu verebileceğime dair ikna ettim. 25 gün sonra 13,7 kilo vermiştim ve sürecim devam etti.

Evet eğer boy-kiloda istenen şartlara uyumazsanız İngilizce ve kurul mülakatına geçemiyorsunuz.
Anladım. Peki o sürede o kiloyu nasıl verdiniz? Ben de hızlı kilo veren biriyim fakat direnç kilosu oluyor arada ve takılıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.