Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitime katilmayanalrı tekarar çağırıyorlar mı ya da birdaha çağırmıyorlar mı . Ben şehir dışındaydım eğitime yetişemedim ve bana herhangi bir şey söylemediler bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?
İstasyondaki sorumlu birine mail atın isterseniz. Beni eğitime katılıp katılmayacağıma dair aramışlardı çünkü. Katılamayacak olanlara belki ekstra bir fırsat sunuluyordur.
İstasyondaki sorumlu birine mail atın isterseniz. Beni eğitime katılıp katılmayacağıma dair aramışlardı çünkü. Katılamayacak olanlara belki ekstra bir fırsat sunuluyordur.
Sizinle daha önce kim iletişime geçtiyse ona ulaşmaya çalışın. Her istasyon farklı işliyor gibi görünüyor. Veya eğitime katılacak herhangi birini tanıyorsanız sizin adınıza sormasını isteyebilirsiniz. Umarım herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Eğitime katilmayanalrı tekarar çağırıyorlar mı ya da birdaha çağırmıyorlar mı . Ben şehir dışındaydım eğitime yetişemedim ve bana herhangi bir şey söylemediler bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?
Bende aynı durumdayım armışlar ve ben aramayı görmemişim.Sonrasında DTm ye gittim insan kaynaklarına sordum nir daha ki eğitim ne zaman açılır bilmiyoruz dedi ama olumsuz olursunda demedi.Sende eğer gelişme olursa haber verir misin?
Bende aynı durumdayım armışlar ve ben aramayı görmemişim.Sonrasında DTm ye gittim insan kaynaklarına sordum nir daha ki eğitim ne zaman açılır bilmiyoruz dedi ama olumsuz olursunda demedi.Sende eğer gelişme olursa haber verir misin?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.