Eğitime katilmayanalrı tekarar çağırıyorlar mı ya da birdaha çağırmıyorlar mı . Ben şehir dışındaydım eğitime yetişemedim ve bana herhangi bir şey söylemediler bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?

• Like
Tepkiler: poyrazzz
Onu nasıl yapacağım bilgi verirmisin ?
Sizinle daha önce kim iletişime geçtiyse ona ulaşmaya çalışın. Her istasyon farklı işliyor gibi görünüyor. Veya eğitime katılacak herhangi birini tanıyorsanız sizin adınıza sormasını isteyebilirsiniz. Umarım herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Eğitime katilmayanalrı tekarar çağırıyorlar mı ya da birdaha çağırmıyorlar mı . Ben şehir dışındaydım eğitime yetişemedim ve bana herhangi bir şey söylemediler bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?
Bende aynı durumdayım armışlar ve ben aramayı görmemişim.Sonrasında DTm ye gittim insan kaynaklarına sordum nir daha ki eğitim ne zaman açılır bilmiyoruz dedi ama olumsuz olursunda demedi.Sende eğer gelişme olursa haber verir misin?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.