B
bilgialmakistemek
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
merhaba egitimden ayrilmis olan var mı? surec nasıl ilerliyor? fesih sayiliyor mu acaba hiçbir sözleşme imzalamadim ama
eğitimde olup bırakmak mı istiyorsunuz?merhaba egitimden ayrilmis olan var mı? surec nasıl ilerliyor? fesih sayiliyor mu acaba hiçbir sözleşme imzalamadim ama
surec hakkında soruyorum sadeceeğitimde olup bırakmak mı istiyorsunuz?
sözleşme imzalamadım falan diyince öyle sandım ben, bilgim yok süreç hakkındasurec hakkında soruyorum sadece
daha dün ayrıldım, adminin de belirttiği gibi normal bir istifa dilekçesi yazdım sadece.merhaba egitimden ayrilmis olan var mı? surec nasıl ilerliyor? fesih sayiliyor mu acaba hiçbir sözleşme imzalamadim ama
ayrılma sebebiniz nedir ?daha dün ayrıldım, adminin de belirttiği gibi normal bir istifa dilekçesi yazdım sadece.
neden ayrıldınız?daha dün ayrıldım, adminin de belirttiği gibi normal bir istifa dilekçesi yazdım sadece.
kabin için işe girişim onaylandığı için ayrıldımayrılma sebebiniz nedir ?
ay ne kadar güzel. sizin için çok sevindim. hayırlı olsun, darisi başıma. siz de mi egitimdeydiniz?daha dün ayrıldım, adminin de belirttiği gibi normal bir istifa dilekçesi yazdım sadece.
teşekkür ederimmm sağolun sizin içinde hayırlısı olsun. evet pazartesi başlamıştım eğitime dün ayrıldımay ne kadar güzel. sizin için çok sevindim. hayırlı olsun, darisi başıma. siz de mi egitimdeydiniz?
peki siz istifa ettiginiz için fesih mi sayildi? thy basvurularinda bundan bahseditorlar da emin olamıyorumteşekkür ederimmm sağolun sizin içinde hayırlısı olsun. evet pazartesi başlamıştım eğitime dün ayrıldım
bilgim yok maalesefpeki siz istifa ettiginiz için fesih mi sayildi? thy basvurularinda bundan bahseditorlar da emin olamıyorum
Eğitim siniflari kac kisi oluyor ortalamadaha dün ayrıldım, adminin de belirttiği gibi normal bir istifa dilekçesi yazdım sadece.
ilk üç gün ortalama 100 kişiyle bir toplantı salonundaydık ancak sonrasında yhm ve harekat bölümlerimize göre 20 kişilik sınıflara bölüneceğimiz söylenmiştiEğitim siniflari kac kisi oluyor ortalama
peki eğitim saatleri nasıl sabah 8 akşam 5 mi haftaiçi hergün mü nildiğin okul formatı gibiilk üç gün ortalama 100 kişiyle bir toplantı salonundaydık ancak sonrasında yhm ve harekat bölümlerimize göre 20 kişilik sınıflara bölüneceğimiz söylenmişti
evetpeki eğitim saatleri nasıl sabah 8 akşam 5 mi haftaiçi hergün mü nildiğin okul formatı gibi
Merhabalar,