B
Barisal
HavaPersonel.Com
Eğitim olacağı zaman servis olacak mı Arnavutköyden geleceğimde
sizin sonuçlandı mı?Eğitim olacağı zaman servis olacak mı Arnavutköyden geleceğimde
hayır daha değil ancak yakında sonuçlanır diye düşünüyorumsizin sonuçlandı mı?
bana olumsuz geldihayır daha değil ancak yakında sonuçlanır diye düşünüyorum
Ne zaman girmiştiniz mülakatabana olumsuz geldi
29 nisanda girmiştimNe zaman girmiştiniz mülakata
Nasıl geçmişti mülakatınız ve nasıl bir mesaj geldi size29 nisanda girmiştim
çok güzel geçmişti 2 dilim anadil seviyesinde zaten bugüne kadar hep hizmet işlerinde çalıştım ama bu onlara yetmiyosa diyecek bir şeyim yokNasıl geçmişti mülakatınız ve nasıl bir mesaj geldi size
başka bir şehirdemiydiniz acaba onda mı böyle olduçok güzel geçmişti 2 dilim anadil seviyesinde zaten bugüne kadar hep hizmet işlerinde çalıştım ama bu onlara yetmiyosa diyecek bir şeyim yok
başka bir şehirde olmak etkilemiyor diye biliyorum o yüzden çok emin konuşmayın derim maalesef t*rpil işleri çok dönüyor bellibaşka bir şehirdemiydiniz acaba onda mı böyle oldu
Biliyorum ancak son zamanlarda t*rpilsiz alım oluyormuş. Herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı veya rahatsızlığınızbaşka bir şehirde olmak etkilemiyor diye biliyorum o yüzden çok emin konuşmayın derim maalesef t*rpil işleri çok dönüyor belli
yoktu, dış görünüş olarak da kötü değilim diksiyonum da gayet iyi, ama neyse kabin memurluğu için de başvurmuştum belki o olurBiliyorum ancak son zamanlarda t*rpilsiz alım oluyormuş. Herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı veya rahatsızlığınız
Genellikle rahatsızlığı olanları ve hap kullananları eliyorlar ancak sizin hiçbir şeyiniz olmayıp iyi bir diliniz olmasına rağmen elemeleri gerçeten tuhaf olmuşyoktu, dış görünüş olarak da kötü değilim diksiyonum da gayet iyi, ama neyse kabin memurluğu için de başvurmuştum belki o olur
Siz herhangi bir dönüş aldınız mıGenellikle rahatsızlığı olanları ve hap kullananları eliyorlar ancak sizin hiçbir şeyiniz olmayıp iyi bir diliniz olmasına rağmen elemeleri gerçeten tuhaf olmuş
onların kaybı, benim değilGenellikle rahatsızlığı olanları ve hap kullananları eliyorlar ancak sizin hiçbir şeyiniz olmayıp iyi bir diliniz olmasına rağmen elemeleri gerçeten tuhaf olmuş
Hayır daha almadımSiz herhangi bir dönüş aldınız mı
Çok iyi olduğunuz için almadılar belkideonların kaybı, benim değil
saçma... belki daha hayırlısı olur adımızaÇok iyi olduğunuz için almadılar belkide
Tgsyhm için mi ramp için mi girmiştiniz mülakata?29 nisanda girmiştim