TGS Eğitimde Servis Olacak Mı?

• Konbuyu başlatan Barisal
  • Başlangıç tarihi
B

Barisal

HavaPersonel.Com
Eğitim olacağı zaman servis olacak mı Arnavutköyden geleceğimde

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Yok. Kendi imkanlarıyla geliyor gidiyor herkes eğitim boyunca

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
Nasıl geçmişti mülakatınız ve nasıl bir mesaj geldi size
çok güzel geçmişti 2 dilim anadil seviyesinde zaten bugüne kadar hep hizmet işlerinde çalıştım ama bu onlara yetmiyosa diyecek bir şeyim yok :)

B

Barisal

HavaPersonel.Com
çok güzel geçmişti 2 dilim anadil seviyesinde zaten bugüne kadar hep hizmet işlerinde çalıştım ama bu onlara yetmiyosa diyecek bir şeyim yok :)
başka bir şehirdemiydiniz acaba onda mı böyle oldu

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
başka bir şehirdemiydiniz acaba onda mı böyle oldu
başka bir şehirde olmak etkilemiyor diye biliyorum o yüzden çok emin konuşmayın derim maalesef t*rpil işleri çok dönüyor belli

B

Barisal

HavaPersonel.Com
başka bir şehirde olmak etkilemiyor diye biliyorum o yüzden çok emin konuşmayın derim maalesef t*rpil işleri çok dönüyor belli
Biliyorum ancak son zamanlarda t*rpilsiz alım oluyormuş. Herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı veya rahatsızlığınız

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
Biliyorum ancak son zamanlarda t*rpilsiz alım oluyormuş. Herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı veya rahatsızlığınız
yoktu, dış görünüş olarak da kötü değilim diksiyonum da gayet iyi, ama neyse kabin memurluğu için de başvurmuştum belki o olur

B

Barisal

HavaPersonel.Com
yoktu, dış görünüş olarak da kötü değilim diksiyonum da gayet iyi, ama neyse kabin memurluğu için de başvurmuştum belki o olur
Genellikle rahatsızlığı olanları ve hap kullananları eliyorlar ancak sizin hiçbir şeyiniz olmayıp iyi bir diliniz olmasına rağmen elemeleri gerçeten tuhaf olmuş

S

Sule156

HavaPersonel.Com
Genellikle rahatsızlığı olanları ve hap kullananları eliyorlar ancak sizin hiçbir şeyiniz olmayıp iyi bir diliniz olmasına rağmen elemeleri gerçeten tuhaf olmuş
Siz herhangi bir dönüş aldınız mı

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
onların kaybı, benim değil 😏

Konuyu okuyanlar;