AJET Egitim suresi

• Konbuyu başlatan fatihyilmaz
  • Başlangıç tarihi
F

fatihyilmaz

HavaPersonel.Com
Egitimin ne kadar surdugunu bilen var mi ?

mariscalcus

mariscalcus

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Eğitim döneminde sadece asgari ücret veriliyor.

B

baris54

HavaPersonel.Com
Erkek arkadaşlar için askerlik durumuyla alakalı şartlar nedir bilgisi olan biri cevaplayabilir mi? Ben bu sene için bedelli başvurusunda bulunmuştum da bir engel teşkil eder mi? (Mail ile asla dönüş alamadığım için buraya soruyorum kusura bakmayın)

F

fatihyilmaz

HavaPersonel.Com
Erkek arkadaşlar için askerlik durumuyla alakalı şartlar nedir bilgisi olan biri cevaplayabilir mi? Ben bu sene için bedelli başvurusunda bulunmuştum da bir engel teşkil eder mi? (Mail ile asla dönüş alamadığım için buraya soruyorum kusura bakmayın)
Askerligi tamamlamis olarak istiyorlar diye biliyorum, dilersen ikinci bir mail at donus yapacaklardir.

mariscalcus

mariscalcus

Askerliği tamamlamış olmak gibi bir kriter aranmıyor. Tecil süresini uzatmış biri olarak işe girişim onaylandı eğitim için tarih bekliyorum. Bu durumda ilerleyen süreçte mecburen bedelli olarak yapacağım. Ancak sizin durumunuzda bu sene içerisinde bedelli başvurusunda bulunduğunuzdan dolayı süreç nasıl olur emin değilim. En sağlıklısı insan kaynaklarını aramak (ki telefon ile ulaşmak çok zor) ya da mail yoluyla durumu belirtip cevap için beklemek.

T

teacher.

HavaPersonel.Com
Temel uçuş ücretinin 1.5 katı yaziyordu tecrubeliler için sanırım aynıdır.

T

teacher.

HavaPersonel.Com
Bilmiyorum maasla alakalı bilgi görmedim.dusuk olur yeni şirket ve ucuz uçacak.bi sürü basvuruda var neden yüksek maaş verilsinki

B

baris54

HavaPersonel.Com
Askerliği tamamlamış olmak gibi bir kriter aranmıyor. Tecil süresini uzatmış biri olarak işe girişim onaylandı eğitim için tarih bekliyorum. Bu durumda ilerleyen süreçte mecburen bedelli olarak yapacağım. Ancak sizin durumunuzda bu sene içerisinde bedelli başvurusunda bulunduğunuzdan dolayı süreç nasıl olur emin değilim. En sağlıklısı insan kaynaklarını aramak (ki telefon ile ulaşmak çok zor) ya da mail yoluyla durumu belirtip cevap için beklemek.
Cevap için teşekkür ederim arkadaşlar insan kaynaklarına asla ulaşamıyorum o yüzden sağdan soldan bilgi almaya çalışıyorum. Süreçlerle alakalı ayda bir tek tek mail atıyorlar asla bi sonraki durumla alakalı bi bilgilendirme yok. Ben farklı şehirde yaşıyorum. Bu kadar belirsizlikle nasıl yapacağım bilmiyorum

D

duygu25

Bilmiyorum maasla alakalı bilgi görmedim.dusuk olur yeni şirket ve ucuz uçacak.bi sürü basvuruda var neden yüksek maaş verilsinki
yeni sirket degil. daha basvurdgnuz sirketi bile bilmiyorsunuz yaniltici yorumlar yapmayin… uc bes kurusa ragzi olan vasifsiz insanlari buyunyesine katip TK hizmet kalitesini dusurecek halleri yok… bu tarz dusunceler yuzden turkiyenin yarisindan fazlasi asgari ucretle calisiyor…

Konuyu okuyanlar;