AJET Eğitim Planlamasını Bekleyenler

• Konbuyu başlatan mariscalcus
  • Başlangıç tarihi
mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam, yaklaşık 12 gün kadar önce iş yeri hekimine sağlık raporunu teslim edip işe girişim onaylandı. İnsan kaynakları tarafından bilgilerim alınıp eğitim için mail atacaklarını söylediler. Benden sonra sağlık raporunu teslim etmeye giden arkadaşlara dönüş yapıldığı için benim gibi bekleyen arkadaşlar var mı merak ediyorum açıkçası. İstanbul dışında oturduğum için Üsküdar'daki ofise gidemiyorum ve internette bulunan mail veya telefon numarasıyla da insan kaynaklarına ulaşamıyorum ne yazık ki. Bilgisi olan veya benim gibi bekleyen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Selamlar, konuyla alakalı atmış olduğum maile bugün itibariyle geri dönüş sağlandı. Pazartesi günü başlayacak eğitim grubuna dahil edildiğimi, konuyla alakalı bilgilendirme maili alacağımı da belirtmişler.

Aklına soru takılan arkadaşlar varsa yukarıda belirtilen mailden ulaşım sağlamaya çalışırlarsa daha iyi olacaktır. Mülakat süreci ve sonrasında ne kadar ulaşmaya çalışsam da başaramamıştım, şimdi 1 günde maile cevap aldım.

O

ozgest

HavaPersonel.Com
Pazartesi başladıktan sonra bizi eğitimle alakalı sende bilgilendirebilir misin?
Süreci, ücreti,eğitim saatlerini vs.
Benim 5 Şubat'ta başlayacak.
Konaklama yeri ayarlamak uzun sürdü biraz da

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Pazartesi başladıktan sonra bizi eğitimle alakalı sende bilgilendirebilir misin?
Süreci, ücreti,eğitim saatlerini vs.
Benim 5 Şubat'ta başlayacak.
Konaklama yeri ayarlamak uzun sürdü biraz da
Şüpheniz olmasın, gerekli bilgileri aldıktan sonra seve seve yardımcı olurum. Size de teşekkür ederim.

O

ozgest

HavaPersonel.Com
Çok çok sevinirim.Tekrardan hayırlı olsun.

Z

zamazingo07

HavaPersonel.Com
Ben de şu anda aynı durumdayım. Dün sağlık raporunu verdikten sonra ik’ya “şehir dışından geleceğim için bana bir hafta izin verir misiniz” demiştim. O da bilgisayarında bunu işaretledi ama başlangıç gününü söylemedi, ev tutması bakması nasıl yapacağım bilmiyorum. Eğitim yerine bile belli değil dedi. Acaba ayın 25’inden sonraki eğitim grubu ne zaman başlar bilginiz var mı?

O

ozgest

HavaPersonel.Com
Bende ev tutmayacağım şuan.Eğitim yeri için Florya demişlerdi bende Avcılar'da bir apart yurtta konaklayacağım.
Uygunluğuma göre yukarıda yazdığım mail adresinde bunu bildirir bir mail attım

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Bende ev tutmayacağım şuan.Eğitim yeri için Florya demişlerdi bende Avcılar'da bir apart yurtta konaklayacağım.
Uygunluğuma göre yukarıda yazdığım mail adresinde bunu bildirir bir mail attım
Yurdun internet sayfası ya da ilanı var mı ben de gittiğimde şehir dışından ihbar sürem var 2 sinde başlayacağımı bildirmiştim fakat ihbar süremi doldurmadan çıktım mail attım dönüş almadım o sırada kalacak yer bulayım en azından diye düşünüyorum

B

B777F18

HavaPersonel.Com
Selamlar, konuyla alakalı atmış olduğum maile bugün itibariyle geri dönüş sağlandı. Pazartesi günü başlayacak eğitim grubuna dahil edildiğimi, konuyla alakalı bilgilendirme maili alacağımı da belirtmişler.

Aklına soru takılan arkadaşlar varsa yukarıda belirtilen mailden ulaşım sağlamaya çalışırlarsa daha iyi olacaktır. Mülakat süreci ve sonrasında ne kadar ulaşmaya çalışsam da başaramamıştım, şimdi 1 günde maile cevap aldım.
Hangi mailden ulaşmıştın acaba

O

ozgest

HavaPersonel.Com
Şüpheniz olmasın, gerekli bilgileri aldıktan sonra seve seve yardımcı olurum. Size de teşekkür ederim.
Merhabalar tekrardan eğitiminiz bugün başlayacaktı sanırım başladınız mı?
Başladıysanız nasıl geçti

Konuyu okuyanlar;