AJET Eğitim İçin Kalacak Yer

• Konbuyu başlatan Ffznr
  • Başlangıç tarihi
F

Ffznr

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Ben şehir dışından geleceğim bildiğiniz yurt vs var ise paylaşabilir misiniz ?

C

carlon

HavaPersonel.Com
google maps de istanbula gidip arama yerinede öğrenci yurdu yazarsanız konum olarak yakın yerler çıkıyor numaraları da mevcut oradan görüşebilirsiniz.

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Ben direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.

F

Ffznr

HavaPersonel.Com
A
Ben direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.
Aslında bu dediğiniz de mantıklı, sürece başlamış arkadaşlar bu konuda bir yönlendirme yaparsa çok iyi olur gerçekten

A

Ahmed Furkan Yavuz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Ben şehir dışından geleceğim bildiğiniz yurt vs var ise paylaşabilir misiniz ?

A

Ahmed Furkan Yavuz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Bakırköy'de 1 ay 2 ay ya da istediğiniz süre konaklayabileceğiniz esyali studyo dairelerimiz mevcuttur.
İletişim numarası: 05304012203

B

Berkayipek_

HavaPersonel.Com
Kral sen de mi eğitim için geri dönüş bekliyorsun? Ben de her şeyi verdim onayı aldım da eğitim tarihi belli olmadı hala.

F

Ffznr

HavaPersonel.Com
Kral sen de mi eğitim için geri dönüş bekliyorsun? Ben de her şeyi verdim onayı aldım da eğitim tarihi belli olmadı hala.
Son görüşmede size eğitim için bir tarih verildi mi? Mesela 15 ocakta müsait misiniz gibisinden yoksa sadece mail mi bekleyin denildi acaba?

B

Berkayipek_

HavaPersonel.Com
Son görüşmede size eğitim için bir tarih verildi mi? Mesela 15 ocakta müsait misiniz gibisinden yoksa sadece mail mi bekleyin denildi acaba?
Haber bekleyin demişlerdi. Daha sonra ihbar süremi sormak için aradılar ben de geçtiğimiz hafta cuma günü bitiyor demiştim. 8 ocakta bir eğitim açılacak uygunluk olursa ona alıcaz dediler. Ben de bir sonraki başlayan eğitim tercih ederim ama problem olmaz 8 i de olursa dedim, ondan sonra daha görüşmem olmadı eğer 15 ocak'ta yine eğitim başlangıcı olursa ararlar diye düşünüyorum.

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Evet, geçen cuma günü her şey halloldu eğitim tarihi için 8'ini söylediler. İstanbul dışında oturduğum için taşınma sürecim olacak diyip 15'ine başlayacak diye not aldılar.

B

Berkayipek_

HavaPersonel.Com
Evet, geçen cuma günü her şey halloldu eğitim tarihi için 8'ini söylediler. İstanbul dışında oturduğum için taşınma sürecim olacak diyip 15'ine başlayacak diye not aldılar.
Bende de aynı durum oldu 8i uygun olmadı 15 için ararlar da başlarız artık ya sıkılıyo insan acaba unuttular mı diye :D

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Bende de aynı durum oldu 8i uygun olmadı 15 için ararlar da başlarız artık ya sıkılıyo insan acaba unuttular mı diye :D
Hayırlısı bakalım haber bekliyorum ben de. Haftada kaç defa olacak acaba ve hangi saatler arası.

B

Berkayipek_

HavaPersonel.Com
R

rupert

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar dün akşam eğitim maili düşmüş bana ama dün akşamdan beri internet erişimşm yoktu maili görmedim. Eğitim bugün sabah 9'da başlamış ben gidemedim tabi ki benim durumumda olan var mı acaba burada?

Y

yego034

HavaPersonel.Com

Konuyu okuyanlar;