F
Ffznr
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Ben şehir dışından geleceğim bildiğiniz yurt vs var ise paylaşabilir misiniz ?
Aslında bu dediğiniz de mantıklı, sürece başlamış arkadaşlar bu konuda bir yönlendirme yaparsa çok iyi olur gerçektenBen direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.
Ben direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Ben şehir dışından geleceğim bildiğiniz yurt vs var ise paylaşabilir misiniz ?
Kral sen de mi eğitim için geri dönüş bekliyorsun? Ben de her şeyi verdim onayı aldım da eğitim tarihi belli olmadı hala.Ben direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.
Son görüşmede size eğitim için bir tarih verildi mi? Mesela 15 ocakta müsait misiniz gibisinden yoksa sadece mail mi bekleyin denildi acaba?Kral sen de mi eğitim için geri dönüş bekliyorsun? Ben de her şeyi verdim onayı aldım da eğitim tarihi belli olmadı hala.
Haber bekleyin demişlerdi. Daha sonra ihbar süremi sormak için aradılar ben de geçtiğimiz hafta cuma günü bitiyor demiştim. 8 ocakta bir eğitim açılacak uygunluk olursa ona alıcaz dediler. Ben de bir sonraki başlayan eğitim tercih ederim ama problem olmaz 8 i de olursa dedim, ondan sonra daha görüşmem olmadı eğer 15 ocak'ta yine eğitim başlangıcı olursa ararlar diye düşünüyorum.Son görüşmede size eğitim için bir tarih verildi mi? Mesela 15 ocakta müsait misiniz gibisinden yoksa sadece mail mi bekleyin denildi acaba?
Evet, geçen cuma günü her şey halloldu eğitim tarihi için 8'ini söylediler. İstanbul dışında oturduğum için taşınma sürecim olacak diyip 15'ine başlayacak diye not aldılar.Kral sen de mi eğitim için geri dönüş bekliyorsun? Ben de her şeyi verdim onayı aldım da eğitim tarihi belli olmadı hala.
Bende de aynı durum oldu 8i uygun olmadı 15 için ararlar da başlarız artık ya sıkılıyo insan acaba unuttular mı diyeEvet, geçen cuma günü her şey halloldu eğitim tarihi için 8'ini söylediler. İstanbul dışında oturduğum için taşınma sürecim olacak diyip 15'ine başlayacak diye not aldılar.
Hayırlısı bakalım haber bekliyorum ben de. Haftada kaç defa olacak acaba ve hangi saatler arası.Bende de aynı durum oldu 8i uygun olmadı 15 için ararlar da başlarız artık ya sıkılıyo insan acaba unuttular mı diye
Kral haftaiçi 8-4 arası galiba insta varsa ekle de beraber gidelim yabancılık çekmeyelimHayırlısı bakalım haber bekliyorum ben de. Haftada kaç defa olacak acaba ve hangi saatler arası.
Kral haftaiçi 8-4 arası galiba insta varsa ekle de beraber gidelim yabancılık çekmeyelim
merhaba ben ik ile görüşmemde sordum bu soruları eğitim haftada 6 gün 9-4 arası oluyormuş.Hayırlısı bakalım haber bekliyorum ben de. Haftada kaç defa olacak acaba ve hangi saatler arası.
merhaba ben ik ile görüşmemde sordum bu soruları eğitim haftada 6 gün 9-4 arası oluyormuşkac
2 ay.kac hFta suruyor egitim