Ffznr

Üye
14 Ara 2023
17
6
0
Arkadaşlar merhaba. Ben şehir dışından geleceğim bildiğiniz yurt vs var ise paylaşabilir misiniz ?

• Like
Tepkiler: Ayka
google maps de istanbula gidip arama yerinede öğrenci yurdu yazarsanız konum olarak yakın yerler çıkıyor numaraları da mevcut oradan görüşebilirsiniz.

• Like
Tepkiler: Ffznr
Ben direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.

A
Ben direkt Sabiha yakınlarda ev bakma ile yola çıktım. 2 ay için Pendik taraflarından Marmaray ile gidip gelmeyi düşünüyorum ancak hangi günler olacağı veya hangi saatler olacağı konusunda henüz geri dönüş alabilmiş değilim. İşe giriş onayı almış arkadaşlar ne düşünüyor veya eğitime başlayan arkadaşlar nasıl hallettiler bu süreci bilgilendirirse sevinirim.
Aslında bu dediğiniz de mantıklı, sürece başlamış arkadaşlar bu konuda bir yönlendirme yaparsa çok iyi olur gerçekten

Arkadaşlar merhaba. Ben şehir dışından geleceğim bildiğiniz yurt vs var ise paylaşabilir misiniz ?

Arkadaşlar Bakırköy'de 1 ay 2 ay ya da istediğiniz süre konaklayabileceğiniz esyali studyo dairelerimiz mevcuttur.
İletişim numarası: 05304012203

Kral sen de mi eğitim için geri dönüş bekliyorsun? Ben de her şeyi verdim onayı aldım da eğitim tarihi belli olmadı hala.

Son görüşmede size eğitim için bir tarih verildi mi? Mesela 15 ocakta müsait misiniz gibisinden yoksa sadece mail mi bekleyin denildi acaba?
Haber bekleyin demişlerdi. Daha sonra ihbar süremi sormak için aradılar ben de geçtiğimiz hafta cuma günü bitiyor demiştim. 8 ocakta bir eğitim açılacak uygunluk olursa ona alıcaz dediler. Ben de bir sonraki başlayan eğitim tercih ederim ama problem olmaz 8 i de olursa dedim, ondan sonra daha görüşmem olmadı eğer 15 ocak'ta yine eğitim başlangıcı olursa ararlar diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Ffznr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.