Cnsg

Üye
7 Mar 2025
35
12
5
Merhabalar, yer hizmetleri İstanbul istasyonu için 17sinde ilk eğitim grubu başlayacak. Diğer eğitim grupları ne zaman başlıyor bir bilgisi olan var mı? İlk eğitim grubunun eğitimi bitince mi 2.eğitim grubu başlıyor yoksa daha öncesinde mi? Sanırım diğer eğitim grubu bayramdan sonrasına kaldı, bu da bayramdan önce herhangi bir dönüş alan olmayacak mı demek oluyor, sizler neler düşünüyorsunuz?

Merhabalar, yer hizmetleri İstanbul istasyonu için 17sinde ilk eğitim grubu başlayacak. Diğer eğitim grupları ne zaman başlıyor bir bilgisi olan var mı? İlk eğitim grubunun eğitimi bitince mi 2.eğitim grubu başlıyor yoksa daha öncesinde mi? Sanırım diğer eğitim grubu bayramdan sonrasına kaldı, bu da bayramdan önce herhangi bir dönüş alan olmayacak mı demek oluyor, sizler neler düşünüyorsunuz?
Bizim eğitimin bir haftası bitti önümüzde ki hafta gene eğitime devam

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.