Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eyup23

Üye
29 Nis 2024
67
6
35
25 Şubat'tan beri egitim için herhangi bir haber gelmedi bu tarihlerden beri haber bekleyen var mıdır eğitimler hangi aya kadar devam edecek acaba ne yapmamız lazım arkadaşlar

11 mart da teslim ettim evrakları hala bekliyoruz hocam bazı kişilere SMS atılmış ve 8 nisan da eğitime başlayacaklar umarım bizlerede en kısa süre de bilgi verirler bu konu hakkında

Yok hayır doktor gerekli kontrolleri yaptı ve herhangi bir problem olmadığını söylersek hayırlı olsun dedi sonra diğer evrakları da ik ya teslim ettim

Yok hayır doktor gerekli kontrolleri yaptı ve herhangi bir problem olmadığını söylersek hayırlı olsun dedi sonra diğer evrakları da ik ya teslim ettim

Bu durumda mutlaka ararlar ve ya mesaj atarlar sabırlı olun başka hiç bi şey yapılamıyo bende 1 ayı geçik bekledim yeni geldi eğitim tarihi, gittim sordum boş hep beklemekle geçiyo süreç.

Sağlıkta hayırlı olsun denildiyse işe alınmışsınız arkadaşlar, biraz uzun sürüyor ama guruplar haline ayrılıyor, Max hazirana kadar gurup gurup bitirirler diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.