7 Ocak 2025
20
0
0
Arkadaşlar geçmişte psikiyatriye gitmiştim ve bana ilaç vermişti bu durum pilot olmama engel ama e nabız geçmişini sildirirsek sorun kalır mı?

E nabızdaki tanı doktorlar silmiyor il sağlığada gitseniz bakanlığada gitseniz silmiyorlar başka bi konudan dolayı tecrübeyle sabit. E nabızda tanı gizleme olayındada zaten iş yeri hekimi kod yollayarak açtırıyor

E nabızdaki tanı doktorlar silmiyor il sağlığada gitseniz bakanlığada gitseniz silmiyorlar başka bi konudan dolayı tecrübeyle sabit. E nabızda tanı gizleme olayındada zaten iş yeri hekimi kod yollayarak açtırıyor
Hocam muayene olduğum doktor şehven yanlış tanı koydum diye bir yazı yazınca ilaç ve tanı siliniyor sadece normal muayeneye gidilmiş gözüküyor.

Hocam ilaç ve tanı siliniyor sadece muayeneye gidilmiş gözüküyor.Aslında çok önemsiz birşey ama şirket sağlık mülakatımda bu yüzden elenirim büyük ihtimal
Öyle mi, ben reçete hiç silinemiyor tanı da silinse de doktorun kendi sisteminde silinmiş veri olarak görünüyor diye biliyorum. Yanılıyor olabilirim tabii.

Çok uğraştım kardeşim silmiyolar hiç bir şekilde piskiyatriye gidenlerin çalışmaya hakkı yok malesef bu ulkede

Sağlık raporu ne yaptınız peki uçuş hekimiyle görüştünüz mü?
Çok uğraştım kardeşim silmiyolar hiç bir şekilde piskiyatriye gidenlerin çalışmaya hakkı yok malesef bu ulkede
bende şu an bu süreçteyim uğraşıyorum ama hastanede kimsenin bi bilgisi yok il sağlık desen farklı değil

Sağlık raporu ne yaptınız peki uçuş hekimiyle görüştünüz mü?

bende şu an bu süreçteyim uğraşıyorum ama hastanede kimsenin bi bilgisi yok il sağlık desen farklı değil
Yok o aşamaya gelemedim sağlık bakanlıgıyla goruatum silmiyorlar shgm nin kuralları sen yinede mücadeleyi bırakma

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.