27 Şub 2025
14
3
0
Arkadaşlar bugün 24 Aralık'tan beri beklediğim kurul mailini olumlu olarak aldım bekleyen herkese başarılar. E nabızımda 2016 yılından M51.1 - LUMBAR VE DİĞER İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, RADİKÜLOPATİ İLE diye bir tanı var fakat o tarihlerde herhangi bir röntgen tetkik vs. yok. Bugün doktora ulaştığımda güncel röntgenleri kontrol edeceğini eğer böyle bir bulguya rastlamazsa tanının sehven girildiğine dair yazı yazacağını söyledi. Böyle bir raporu THY doktoruna sunduğumda sizce dikkate alır mı?

OTİTİS MEDİA, TANIMLANMAMIŞ
KRONİK SERÖZ OTİTİS MEDİA
Bunlar elenme sebebi mi
Alerji ilacı kullanıyor musunuz (antihistaminik) kronik seröz için? Bir de ne zaman bu tanıyı aldınız?
Tanımlanmamış olanın bir önemi yok. Kronik olan burada sıkıntı çıkartabilir. Siz kabin mi kokpit mi?

Alerji ilacı kullanıyor musunuz (antihistaminik) kronik seröz için? Bir de ne zaman bu tanıyı aldınız?
Tanımlanmamış olanın bir önemi yok. Kronik olan burada sıkıntı çıkartabilir. Siz kabin mi kokpit mi?
Hayır ilaç kullanmıyorum bel fıtığı ile alakalı bi tanı var ama tam bel fıtığı olarakta geçmiyor doktor da başlangıç demişti e nabızda gözüküyor bi tedavi ilaçta kullanmadım sorun olurmu bilmiyorum benim yer hizmetleri memuru

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.