Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuruldan olumlu haber geliyor. Ön sağlık muayenesi için tarih seçiyorsunuz çevik üzerinden. Thy florya yerleşkesi sağlık müdürlüğünde thy hekimi inceliyor e nabızı. Gizlenmiş tanılarınız olmaması lazım.
Kuruldan olumlu haber geliyor. Ön sağlık muayenesi için tarih seçiyorsunuz çevik üzerinden. Thy florya yerleşkesi sağlık müdürlüğünde thy hekimi inceliyor e nabızı. Gizlenmiş tanılarınız olmaması lazım.
Tanı gizleyip gizlemediğimi hatırlamadığım için Pazartesi günü ilçe sağlığa gidecektim. Gizli tanı varsa dilekçe verdikten kaç gün sonra görünür hale geliyor acaba? Henüz mülakat maili almadım
Tanı gizleyip gizlemediğimi hatırlamadığım için Pazartesi günü ilçe sağlığa gidecektim. Gizli tanı varsa dilekçe verdikten kaç gün sonra görünür hale geliyor acaba? Henüz mülakat maili almadım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.