N
nonexist
HavaPersonel.Com
Merhaba. Artık her gün okuya okuya manyaklaştım adeta. Ben geçmişimde herhangi bir an bir e-nabız verisi gizlediğimi hatırlamıyorum. Neredeyse emin gibiyim gizlemediğime ama yazan arkadaşlardan göre göre kendimden işkillendim. İlçe sağlık sürecini aradım ve bana bir yıl aralığında tanı açma işlemi değil de spesifik olarak gizlediğinizi bildiğiniz bir tanıyı dilekçeye yazdığınız zaman açabildiklerini, gizlediğiniz verilerin de e-nabız'da siyah şekilde gizlenmiştir şekilde yazdığını söyledi. Bu verilen iki bilgi doğru mudur acaba? Zira benim e nabızımdaki tüm tanılar dokunulmamış şekilde duruyor. Herhangi bir gizlememe gerek olan tanım da yok. Farz edelim ki çok önemsiz bir şeyi gizlemişim çocukken farkında bile olmadan bu sorun yaratır mı?
Ben neredeyse 99.9 eminim herhangi bir şey gizlemediğime ama yine de insan pimpirikli olup çıkıveriyor bu süreçte. Fikirlerinizi almak isterim.
Ben neredeyse 99.9 eminim herhangi bir şey gizlemediğime ama yine de insan pimpirikli olup çıkıveriyor bu süreçte. Fikirlerinizi almak isterim.