THY E-Nabız Vertigo Tanısı

• Konbuyu başlatan Serkozo
  • Başlangıç tarihi
S

Serkozo

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba e nabız geçmişinde baş dönmesi vertigo tanısı olup sağlık raporunu teslim eden varsa nasıl sonuçlandığını paylaşabilir mi lütfen

N

notcrew

HavaPersonel.Com
aynı şekilde bende de 2015'de baş dönmesi(vertigo) şeklinde tanı var. İlaç vs. yok ancak durumu bilmiyorum. Bilen varsa bilgi verirse süper olur.

N

notcrew

HavaPersonel.Com
siz sağlık raporunuzu teslim ettiniz mi?

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
Henüz teslim etmedim 14 ekimde gideceğim sizin tarihiniz ne zaman

N

notcrew

HavaPersonel.Com
Daha mail gelmedi sağlık için bana

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
Anladım teslim ettikten sonra bilgi veriririm kurula kalırsak elendik zaten birde farklı bir konuda bi arkadaşın tanısı varmış o verdi raporunu ama ne oldu bilmiyorum bişey yazmadı sonrasında

N

notcrew

HavaPersonel.Com
süper olur hocam çok teşekkür ederim. ek tetkik yaparlar büyük ihtimalle class-1'inizi alırsınız ama şirket doktoru ne der bilmiyorum. sizin tanınız hangi tarihten kalma?

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
Şöyleki gördüğüm kadarıyla ek tetkik alımda buraya yazanların %99 u elenmiş. Doktorun vertigoyu görüp ek tetkik istememe şansı da yok muhtemelen. Bu nedenle inşallah ek tetkiğe gerek duymadan geçirir yoksa sıkıntı

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
süper olur hocam çok teşekkür ederim. ek tetkik yaparlar büyük ihtimalle class-1'inizi alırsınız ama şirket doktoru ne der bilmiyorum. sizin tanınız hangi tarihten kalma?
Benim 2018 ve 2020

S

sss5

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm.

A

Afitap

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm.
Kurula kaldınız mı? Thy doktoru zaten anlık onaylamıyor mu geçtiğinizde ben öyle biliyorum.

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
Hocam sağlık raporunu teslim ettin mi doktor ne söyledi normalde rapor teslim edildiği vakit direkt sonuç söyledikleri için soruyorum birde hangi hastanede yaptırmıştın testi

N

notcrew

HavaPersonel.Com
hocam çok teşekkürler süper olur. kurula mı sevk etti şirket doktoru?

S

sss5

HavaPersonel.Com
vng testi temiz çıktığı için o tanıya dair hiç konuşmadık. Başka bir ek terkik de istemedi. Geçmişte e nabızda başka bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili epikiriz istedi şimdilik. Onu teslim ettim. Yoğunluktan dolayı maille dönüş yapıcaz dendi. Ek tetkik de isteyecek ama anladığım kadarıyla. Şimdilik epikriz getir sadece dedi.

S

sss5

HavaPersonel.Com
Hocam sağlık raporunu teslim ettin mi doktor ne söyledi normalde rapor teslim edildiği vakit direkt sonuç söyledikleri için soruyorum birde hangi hastanede yaptırmıştın testi
Sağlık raporumu verdim. Epikriz istedi başka bir geçmiş tanıya yönelik onu da verdim. Şu an başka bir şey isterler mi diye mail bekliyorum. Olunlu olumsuz bir şey söylenmedi bana.

S

sss5

HavaPersonel.Com
Hisarda yaptırdım.

N

notcrew

HavaPersonel.Com
Hayırlısı olsun hocam. İnşallah olumlu sonuçlanır.

S

Serkozo

HavaPersonel.Com
vng testi temiz çıktığı için o tanıya dair hiç konuşmadık. Başka bir ek terkik de istemedi. Geçmişte e nabızda başka bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili epikiriz istedi şimdilik. Onu teslim ettim. Yoğunluktan dolayı maille dönüş yapıcaz dendi. Ek tetkik de isteyecek ama anladığım kadarıyla. Şimdilik epikriz getir sadece dedi.
İnşallah sorunsuz sonuca ulaşırsınız

Konuyu okuyanlar;