S
Serkozo
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba e nabız geçmişinde baş dönmesi vertigo tanısı olup sağlık raporunu teslim eden varsa nasıl sonuçlandığını paylaşabilir mi lütfen
Benim 2018 ve 2020süper olur hocam çok teşekkür ederim. ek tetkik yaparlar büyük ihtimalle class-1'inizi alırsınız ama şirket doktoru ne der bilmiyorum. sizin tanınız hangi tarihten kalma?
Kurula kaldınız mı? Thy doktoru zaten anlık onaylamıyor mu geçtiğinizde ben öyle biliyorum.Arkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm.
Arkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm
Hocam sağlık raporunu teslim ettin mi doktor ne söyledi normalde rapor teslim edildiği vakit direkt sonuç söyledikleri için soruyorum birde hangi hastanede yaptırmıştın testiArkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm.
hocam çok teşekkürler süper olur. kurula mı sevk etti şirket doktoru?Arkadaşlar benim 3 ve 4 sene önce iki kez vertigo tanım vardı e nabızda. Shgm hastanesine gittiğimde ordaki doktor thy bunu sıkıntı yapar o yüzden vertigo(vng) testi yapıcaz dedi. Test temiz çıktı onu da raporuma ekledi. Thy hekimi bu konu hakkında bir şey demedi bana. Sürecim devam ediyor. Olumlu/ olumsuz olursa bilgi veririm.
Kurula kaldın demedi. Mide sorunuyla ilgili epikriz getirmemi söyledi şimdilik sadece.hocam çok teşekkürler süper olur. kurula mı sevk etti şirket doktoru?
Sağlık raporumu verdim. Epikriz istedi başka bir geçmiş tanıya yönelik onu da verdim. Şu an başka bir şey isterler mi diye mail bekliyorum. Olunlu olumsuz bir şey söylenmedi bana.Hocam sağlık raporunu teslim ettin mi doktor ne söyledi normalde rapor teslim edildiği vakit direkt sonuç söyledikleri için soruyorum birde hangi hastanede yaptırmıştın testi
Hisarda yaptırdım.Hocam sağlık raporunu teslim ettin mi doktor ne söyledi normalde rapor teslim edildiği vakit direkt sonuç söyledikleri için soruyorum birde hangi hastanede yaptırmıştın testi
İnşallah sorunsuz sonuca ulaşırsınızvng testi temiz çıktığı için o tanıya dair hiç konuşmadık. Başka bir ek terkik de istemedi. Geçmişte e nabızda başka bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili epikiriz istedi şimdilik. Onu teslim ettim. Yoğunluktan dolayı maille dönüş yapıcaz dendi. Ek tetkik de isteyecek ama anladığım kadarıyla. Şimdilik epikriz getir sadece dedi.