THY E-Nabız Süreci̇

• Konbuyu başlatan nonexist
  • Başlangıç tarihi
N

nonexist

HavaPersonel.Com
Merhaba, e-nabızımın en altında 9.5 sene öncesinde bir doktor benim adıma primel artroz diye bir tanı koymuş. İlaç bile yazılmadı. Daha sonrasında da bu konuyla ilgili hiç gitmemişim. Söz konusu listede ise " Artroz (Kireçlenme)" tanısı olan kimsenin işe girişi uygun değildir yazıyor.

Bazı arkadaşlar e-nabız tanısından sonra ek etkik istenebileceği yazıldı. Benim sorum bu tanının bir reçetelenmemiş işlem olması ve devamında bir daha gitmemiş olmam bunu dikkate almamaları yönünden bir detay olur mu? Direkt elenir miyim? Lütfen bilgilerinizi paylaşın çok gerginim.

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
bu konuda benımde aynısı oldu sadece tanı var üzerine hiçbir tedavi ve ilaç olmamasına rağmen kurula bırakıp elediler

N

nonexist

HavaPersonel.Com
peki sizden ek bir tetkik istediler mi?

N

nonexist

HavaPersonel.Com
ayrıca tanınız kaç sene önce konmuştu acaba?

N

nonexist

HavaPersonel.Com
bu konuda benımde aynısı oldu sadece tanı var üzerine hiçbir tedavi ve ilaç olmamasına rağmen kurula bırakıp elediler
lütfen hangi tanı olduğunu da yazar mısınız? ne tanısı vardı?

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
kalple ilgiliydi benim 3 kardiyologdan rapor goturdum + sivil havacılık hastanesindeki doktorda uçar vermesine rağmen kabul etmedi ordakı doktor gördüğüm yerde 2 çift lafım olcak kendisine

N

nonexist

HavaPersonel.Com
kalple ilgiliydi benim 3 kardiyologdan rapor goturdum + sivil havacılık hastanesindeki doktorda uçar vermesine rağmen kabul etmedi ordakı doktor gördüğüm yerde 2 çift lafım olcak kendisine
kaç sene öncesinin tanısıydı acaba

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
K

kkn

HavaPersonel.Com
Ne yazıkki birçoğumuz bu duruma maruz kaluyoruz bu sektörde onlar için birer dosyadan ibaretiz.

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
Öncelikle geçmiş olsun. kalpteki sorun tam olarak neydi acaba? Bir de kurula mı bıraktı yoksa direk olumsuz mu verdi?
kurula bıraktı beni kurulda 2 hafta sonra yanlış hatırlamıyosam olumsuz döndü

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
Ne yazıkki birçoğumuz bu duruma maruz kaluyoruz bu sektörde onlar için birer dosyadan ibaretiz.
çok bir önemi yok onlar için bir sürü aday var zaten. bu rahatsızlık sadece e nabızımda duruyor bu arada hiçbir tedavisi ilac kaydı yok giren birçok kişiden daha sağlıklıyımdır ama işt umurlarında değil dediğim gibi

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
2023 benim ya

Konuyu okuyanlar;