Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Anladım bu hafta gitmeyi düşünüyordum dilekce vermek için ama beni haftaya sağlığa çağırırlarsa yetismeme durumu da var ne yapmalıyım sizce?

Anladım bu hafta gitmeyi düşünüyordum dilekce vermek için ama beni haftaya sağlığa çağırırlarsa yetismeme durumu da var ne yapmalıyım sizce?
Bence yine de dilekçenizi verin. İlin yoğunluğuna göre değişiyordur muhtemelen ama beni hemen ertesi gün aramışlardı gizli tanınız yoktur diye

E nabız profil gizliliğini açtırmak için ilçe sağlığa dilekçe vereceğim bu hafta ancak ne kadar zaman alır bu süreç bilen veya deneyimleyen var mı?
Merhaba ben açtirdim 10 gun icinde sonuclarnir dediler il sagliga gidersen daha hizli oluyor ben ilce sagliga gittim 5 gun sonra aradim ertesi gun mulakatta gitcektim acil oldugunu soyledim kadin hemen aciyorum dedi ve acti gidip dilekce vermeniz gerekiyor

• Like
Tepkiler: itsbliss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.