Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnanın hiç bilmiyorum ama başka doktorlar gizli tanı olduğunu görebiliyorsa kendi doktorumuz da mantıken görebiliyor olmalı. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
İnanın hiç bilmiyorum ama başka doktorlar gizli tanı olduğunu görebiliyorsa kendi doktorumuz da mantıken görebiliyor olmalı. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Merhaba ben açtirdim 10 gun icinde sonuclarnir dediler il sagliga gidersen daha hizli oluyor ben ilce sagliga gittim 5 gun sonra aradim ertesi gun mulakatta gitcektim acil oldugunu soyledim kadin hemen aciyorum dedi ve acti gidip dilekce vermeniz gerekiyor
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.