Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba ben açtirdim 10 gun icinde sonuclarnir dediler il sagliga gidersen daha hizli oluyor ben ilce sagliga gittim 5 gun sonra aradim ertesi gun mulakatta gitcektim acil oldugunu soyledim kadin hemen aciyorum dedi ve acti gidip dilekce vermeniz gerekiyor
Çok teşekkür ederim yarın öncelikle aile hekimine gidip gizli tani olup olmadığını öğreneceğim ona göre dilekçe vereceğim ancak aile hekiminin görüp gormeyecegi konusunda net bir bilgim yok sormak için gitmeyi düşünüyorum sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında aile hekimleri gizli taniyi görebiliyor mu?

Çok teşekkür ederim yarın öncelikle aile hekimine gidip gizli tani olup olmadığını öğreneceğim ona göre dilekçe vereceğim ancak aile hekiminin görüp gormeyecegi konusunda net bir bilgim yok sormak için gitmeyi düşünüyorum sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında aile hekimleri gizli taniyi görebiliyor mu?
Eğer evine yakinsa direk dilekce vermeye git bence simdi gizli tanin yok der var cikar falan hiç riske atma hemen dusmuyor zaten ardindan icin rahat etsin diye gidersin aile hekimine gittikten sonrada gittigin il sagligi ara hizlandiriyorlar dedigim gibi il saglik daha hizli ben arar aramaz acilliyeti var dedim kadin tamam dedi hemen yapti 3 dkda oldu yani

• Like
Tepkiler: itsbliss
Eğer evine yakinsa direk dilekce vermeye git bence simdi gizli tanin yok der var cikar falan hiç riske atma hemen dusmuyor zaten ardindan icin rahat etsin diye gidersin aile hekimine gittikten sonrada gittigin il sagligi ara hizlandiriyorlar dedigim gibi il saglik daha hizli ben arar aramaz acilliyeti var dedim kadin tamam dedi hemen yapti 3 dkda oldu yani
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz kararsızdım sizin dediğiniz gibi yapacağım 🙏

Sizin dediğiniz gibi bugün sabah ilce sağlığa gidip dilekçe verdim verileri açtırmak için, gün icinde döndüler bütün verilerinizi açtık diye çok çabuk oldu teşekkür ederim tekrardan🌸

Sizin dediğiniz gibi bugün sabah ilce sağlığa gidip dilekçe verdim verileri açtırmak için, gün icinde döndüler bütün verilerinizi açtık diye çok çabuk oldu teşekkür ederim tekrardan🌸
Gizli tanınız olduğunu nasıl öğrendiniz? Ben hiç gizlemedim ama var mıdır böyle bir şey

Gizli tanınız olduğunu nasıl öğrendiniz? Ben hiç gizlemedim ama var mıdır böyle bir şey
Öncesinde aile hekimine giderek öğrendim. O bakınca söyledi gizlili tanilar da var diye ben görüyorsam oradaki doktorlar da görür dedi ben de hemen ilçe sağlığa giderek dilekçe verdim 1 hafta sürer dediler ama açtılar hemen gün içinde.

Sevindim benimkide hizli oldu aradigim icin normalde ilce sagliga gitmiştim hayirli olsun ucuşta denk gelmek dileği ile

• Like
Tepkiler: itsbliss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.