Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

bctx

Üye
29 Nis 2024
186
103
35
Merhabalar e-nabızımı kontrol ederken bir tanıda paylaşırken göster seçeneği yazdığını gördüm. Diğer tanıların tümünde paylaşırken gizle yazıyor.Gizli tanım yok bunu İl sağlıktan teyit ettim.Bu ön sağlıkta bana problem yaratacak bişey mi hiçbişeye tıklamak istemiyorum şuan bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.

@gunes @indigo11
Kendi hekim sisteminden girdiği için THY hekimi, her şekilde görüyor tüm tanıları, sizin bir şeye tıklamanıza gerek yok, merak etmeyin 😊

• Like
Tepkiler: bctx
Gizli tanı olup olmadığını İl Sağlık'tan nasıl teyit ettiniz acaba?
İlçe sağlık müdürlüğüne 2014-2025 yılları arasında profilimde gözükmesin seçeneği ile gizlemiş olduğum tüm sağlık verilerimin tekrar görülmesini talep ediyorum diyerek bir dilekçe verdim. Ertesi gün İl sağlık müdürlüğü bilgi işlemden arayıp gizli verim olmadığını söylediler. Eğer İl Sağlık müdürlüğüne gidebilirseniz oraya gitmeniz daha iyi olur aynı gün öğrenirsiniz oradan ama İlçe sağlık müdürlüğünede aynı şekilde dilekçe vererek başvurabiliyorsunuz.

• Like
Tepkiler: gunes
İlçe sağlık müdürlüğüne 2014-2025 yılları arasında profilimde gözükmesin seçeneği ile gizlemiş olduğum tüm sağlık verilerimin tekrar görülmesini talep ediyorum diyerek bir dilekçe verdim. Ertesi gün İl sağlık müdürlüğü bilgi işlemden arayıp gizli verim olmadığını söylediler. Eğer İl Sağlık müdürlüğüne gidebilirseniz oraya gitmeniz daha iyi olur aynı gün öğrenirsiniz oradan ama İlçe sağlık müdürlüğünede aynı şekilde dilekçe vererek başvurabiliyorsunuz.
Sadece E-Devletten açmak yeterli olmuyor mu peki? Yoksa siz garanti altına almak için mi bunu yaptınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.