Pozisyon veya İlan Adı
II. Pilot aday adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Hornet

Üye
12 Mar 2025
31
13
5
Arkadaşlar merhaba. Cadet başvuru sürecim devam etmekte hala, yakın bir zamanda son mülakata gireceğim.

Sürecin başından beri aklımı kurcalayan bir konu var; yaklaşık 9 ay önce spor esnasında yaşadağım hafif bir ağrı sebebiyle doktora gittim ve mra yönelndirildim. Mr raporunda şu ibare yer alıyor:
Her iki femur başında TI hipo, T2 hiperintens yamasal defektif görünüm mevcuttur. Avasküler nekroz başlangıcı açısından
klinik öykü ile birlikte değerlendirilmesi önerilir.
Ayrıca geri kalan incelemelerin temiz sonuçlandığı da belirtlimiş.

Ben daha sonra herhangi bir ağrı ve şikayet yaşamadığım için bu sorunun üzerine gitmedim. Mevcut durumda yaşyacağım süreç nasıl olur sizce, açıkçası olumsuz düşüncelere sahibim. Ek tetkik istenir diye düşünüyorum hatta öyle umuyorum direkt elenme ihtimali bile korkutuyor beni.

Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz, yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

@indigo11 hocam, genel olarak bilgi sahibi olduğunuz düşünüyorum daha önceki başlıklardan gördüğüm kadarıyla. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.