Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

CelikHilal

Üye
29 Ocak 2025
47
10
35
Merhaba E nabızımda gizlenmiş herhangi birşey var mı diye nasıl kontrol edebilirim bulamıyorum bilgi verirmisiniz

Merhaba E nabızımda gizlenmiş herhangi birşey var mı diye nasıl kontrol edebilirim bulamıyorum bilgi verirmisiniz
İl sağlık müdürlüğünü arayıp direkt bilgi alabilirsiniz hemen kontrol ediyorlar, gitmenize gerek yok, en azındsn ben antalyadaki sağlık müdürlüğünü aradım gitmeme gerek kalmadı, diğer illeri bilmiyorum

İl sağlık müdürlüğünü arayıp direkt bilgi alabilirsiniz hemen kontrol ediyorlar, gitmenize gerek yok, en azındsn ben antalyadaki sağlık müdürlüğünü aradım gitmeme gerek kalmadı, diğer illeri bilmiyorum
Bilgi alabiliyoruz tamam ama gizlenmeleri telefonla kaldırtabiliyor muyuz?

Bilgi alabiliyoruz tamam ama gizlenmeleri telefonla kaldırtabiliyor muyuz?
Ben aradım var mı kontrol edebilir misiniz gizli tanım dedim , kontrol ettiker hayır yyok dediler, yani telefonda kaldırırlar mı bilmiyorum ilk bir sorun var mı yok mı diye ona göre yönlendirirler artık

• Like
Tepkiler: fzy
Arkadaşlar, kendiniz gizleyip gizlemediğinizi hatırlamadığınız için mi arayıp soruyorsunuz? Ya da doktorların vs de mi gizleme yetkisi var acaba bizden ayrı başka biri gizlemiş olabilir diye mi?

Arkadaşlar, kendiniz gizleyip gizlemediğinizi hatırlamadığınız için mi arayıp soruyorsunuz? Ya da doktorların vs de mi gizleme yetkisi var acaba bizden ayrı başka biri gizlemiş olabilir diye mi?
Evet. Uygulamayı kurcalarken random bir şekilde tahlil vs gizlemek çok kolay. Kazara yapmış olabiliriz diye öğreniyoruz. Doktorların gizleme yetkisi yok. E-nabız bizim kendi kişisel verilerimizi içeriyor bizden başkası gizlemez.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.