E-Nabız Geçmişi Tahlil Sildirme

probis

HavaPersonel.Com
Merhaba, e-nabız üzerinden sehven raporu ile geçmişe dönük tanıların bir şekilde silinebildiğini biliyoruz ancak kan tahlili sildirme gibi bir durum da söz konusu mu ?

Harekatcı

HavaPersonel.Com
gizlemek değil eğer ki 3 hekimden rapor alırsanız o hastalığın olmadığına dair sağlık bakanlığına başvurup sildirebilirsiniz

Harekatcı

HavaPersonel.Com
bu konuda bilgim yok tahlilin üzerinden zaman geçtiyse zor olabilir belli bir sebep isterler yine diye düşünüyorum

thewindrises

HavaPersonel.Com
nasıl bir süreç acaba bahsedebilir misiniz ? Nereye başvurmak gerekiyor
Muayene olduğunuz hastanenin ilgili il sağlık müdürlüğüne gidip başvuruda bulunuyorsunuz. Dilekçe yazıp, tanı sildirme formunu dolduruyorsunuz. Bundan sonraki süreçte bu yazı ilgili hastanedeki hekime gidiyor ve hekim orada halen görevdeyse aynı hekime tekrar muayene oluyorsunuz. Şöyle ki hekimler sildirme işlemine gerçekten çok yanlış bir tanı değilse pek pozitif bir tutum sergilemiyorlar, şansınızı kesinlikle deneyin. Tanı sildirmek yerine tanı değişikliği de yapabilirsiniz.

probis

HavaPersonel.Com
Muayene olduğunuz hastanenin ilgili il sağlık müdürlüğüne gidip başvuruda bulunuyorsunuz. Dilekçe yazıp, tanı sildirme formunu dolduruyorsunuz. Bundan sonraki süreçte bu yazı ilgili hastanedeki hekime gidiyor ve hekim orada halen görevdeyse aynı hekime tekrar muayene oluyorsunuz. Şöyle ki hekimler sildirme işlemine gerçekten çok yanlış bir tanı değilse pek pozitif bir tutum sergilemiyorlar, şansınızı kesinlikle deneyin. Tanı sildirmek yerine tanı değişikliği de yapabilirsiniz.
herhangi bir tanım yok, kan değerlerimde yüksek çıkan birkaç değer var sadece doktorlardan herhangi bir uyarı da almadım açıkçası, sadece işimi garantiye almak gibi düşünüyorum değerlerin yüksek olduğu tahlilleri sildirmeli miyim acaba diye, kolesterol vs.

Doruk

HavaPersonel.Com
herhangi bir tanım yok, kan değerlerimde yüksek çıkan birkaç değer var sadece doktorlardan herhangi bir uyarı da almadım açıkçası, sadece işimi garantiye almak gibi düşünüyorum değerlerin yüksek olduğu tahlilleri sildirmeli miyim acaba diye, kolesterol vs.
Ya benimde var birkaç öyle tok karna kan vermiştim o yüzden biraz yüksek çıkmıştı tabi sen nasıl verdin bilmiyorum ama sorun olacağını sanmam güncel kan vericeksin zaten ona bakıcak

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Silersiniz ancak bir şikayet ya da denetleme olursa havacılık kariyeriniz biter. Arkadaşım silmişti öğrenildiğinde işine son verildi.

Konuyu okuyanlar;