Evet tahlil de sildirebilirsinizMerhaba, e-nabız üzerinden sehven raporu ile geçmişe dönük tanıların bir şekilde silinebildiğini biliyoruz ancak kan tahlili sildirme gibi bir durum da söz konusu mu ?
NasılEvet tahlil de sildirebilirsiniz
Doktor gizlenmiş olarak görmez mi?Evet tahlil de sildirebilirsiniz
hastalık değil kan tahlili sildirmek için bir yol var mıdır acabagizlemek değil eğer ki 3 hekimden rapor alırsanız o hastalığın olmadığına dair sağlık bakanlığına başvurup sildirebilirsiniz
nasıl bir süreç acaba bahsedebilir misiniz ? Nereye başvurmak gerekiyorEvet tahlil de sildirebilirsiniz
anladım teşekkürler, peki bunu yapan birisi duymuş muydunuz biliyor musunuz yapan biribu konuda bilgim yok tahlilin üzerinden zaman geçtiyse zor olabilir belli bir sebep isterler yine diye düşünüyorum
Muayene olduğunuz hastanenin ilgili il sağlık müdürlüğüne gidip başvuruda bulunuyorsunuz. Dilekçe yazıp, tanı sildirme formunu dolduruyorsunuz. Bundan sonraki süreçte bu yazı ilgili hastanedeki hekime gidiyor ve hekim orada halen görevdeyse aynı hekime tekrar muayene oluyorsunuz. Şöyle ki hekimler sildirme işlemine gerçekten çok yanlış bir tanı değilse pek pozitif bir tutum sergilemiyorlar, şansınızı kesinlikle deneyin. Tanı sildirmek yerine tanı değişikliği de yapabilirsiniz.nasıl bir süreç acaba bahsedebilir misiniz ? Nereye başvurmak gerekiyor
herhangi bir tanım yok, kan değerlerimde yüksek çıkan birkaç değer var sadece doktorlardan herhangi bir uyarı da almadım açıkçası, sadece işimi garantiye almak gibi düşünüyorum değerlerin yüksek olduğu tahlilleri sildirmeli miyim acaba diye, kolesterol vs.Muayene olduğunuz hastanenin ilgili il sağlık müdürlüğüne gidip başvuruda bulunuyorsunuz. Dilekçe yazıp, tanı sildirme formunu dolduruyorsunuz. Bundan sonraki süreçte bu yazı ilgili hastanedeki hekime gidiyor ve hekim orada halen görevdeyse aynı hekime tekrar muayene oluyorsunuz. Şöyle ki hekimler sildirme işlemine gerçekten çok yanlış bir tanı değilse pek pozitif bir tutum sergilemiyorlar, şansınızı kesinlikle deneyin. Tanı sildirmek yerine tanı değişikliği de yapabilirsiniz.
Ya benimde var birkaç öyle tok karna kan vermiştim o yüzden biraz yüksek çıkmıştı tabi sen nasıl verdin bilmiyorum ama sorun olacağını sanmam güncel kan vericeksin zaten ona bakıcakherhangi bir tanım yok, kan değerlerimde yüksek çıkan birkaç değer var sadece doktorlardan herhangi bir uyarı da almadım açıkçası, sadece işimi garantiye almak gibi düşünüyorum değerlerin yüksek olduğu tahlilleri sildirmeli miyim acaba diye, kolesterol vs.