Pozisyon veya İlan Adı
Kokpit
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

fknknk

Üye
30 Ara 2025
2
1
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar herkese.
E-NABIZ kayıtlarımda bir takım astım tanıları mevcut.
E nabızımda 2015 yılında Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları tarafından J45.0 alerjik astım tanısı konulmuş; dört ay süreyle montelukast ve salbutamol tedavisi düzenlenmiş.
2018 ve 2020 yıllarında Aile hekimi tarafından alerjik rinit, akut sinüzit ve J45.8 karma astım tanılarıyla Ventolin reçete edilmiş.
Ayrıca 2023 yılında Akut bronşit ve üst solunum yolu enfeksiyonu tanılarıyla Ventolin yazılmış.
Güncel ilaç kullanımım yok, herhangi bir şikayetim vesaire yok. SFT benzeri tetkiklerim de normal.

Buna benzer tanıları olan veya tanıdığı olan, sağlık değerlendirilmesine girmiş olan varsa doktorların bu duruma nasıl yaklaştığını merak ediyorum. İlgilenen, bilgilendiren herkese şimdiden teşekkürler

Hocam astım tanısı almış ve ilaç içmiş bir arkadaşım sağlıktan geçti sanırım astımın derecesi önemli
Sağolasın cevap için hocam. Son ilanın sağlık şartlarında mevcut durumda takip gerektirmemesi ,ilaç kullanmaması veya hastalığın güncel olarak varolmaması gerekir gibisinden bir ifade vardı aslında çok net ve katı değiller sanırım. Ne kadar toleranslı olduklarını sanırım yaşayarak göreceğiz.

• Like
Tepkiler: btumait
Sağolasın cevap için hocam. Son ilanın sağlık şartlarında mevcut durumda takip gerektirmemesi ,ilaç kullanmaması veya hastalığın güncel olarak varolmaması gerekir gibisinden bir ifade vardı aslında çok net ve katı değiller sanırım. Ne kadar toleranslı olduklarını sanırım yaşayarak göreceğiz.
Hocam şöyle iş yeri hekimi ek tetkik istemiş hastane hekimi tam nefes kontrolü uygulaması yapmış en son rapora nefes alışında herhangi bir sorunu yok yazıp imzalamış o şekil geçti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.