A
Aorn
HavaPersonel.Com
Merhaba, ikinci bir dil seçip DTM'de sınav daveti alan var mı ? varsa ne zamana aldınız ? girdiniz mi sınava ?
Dünya Ticaret Merkezi tgs istihdam ofisinin olduğu yerDTM nedir?
Siz ikinci dil için aldınız mıDünya Ticaret Merkezi tgs istihdam ofisinin olduğu yer
Hayır ben sadece İngilizce aldım ama merak ediyorum orda ikinci dil sınavı da olucak mı yoksa sadece İngilizce mi olucak bu yüzden ikinci dil seçip girenler ya da girecekler aydınlatırsa sevinirimSiz ikinci dil için aldınız mı
Sanmıyorum ama mülakatta birşeyler sorabilirlerHayır ben sadece İngilizce aldım ama merak ediyorum orda ikinci dil sınavı da olucak mı yoksa sadece İngilizce mi olucak bu yüzden ikinci dil seçip girenler ya da girecekler aydınlatırsa sevinirim
Daha önceden mülakatı sözlü kısımı geçtikten sonra aranarak telefonda konuşularak olmuştuHayır ben sadece İngilizce aldım ama merak ediyorum orda ikinci dil sınavı da olucak mı yoksa sadece İngilizce mi olucak bu yüzden ikinci dil seçip girenler ya da girecekler aydınlatırsa sevinirim
Bende öyle düşünüyorum.Sanmıyorum ama mülakatta birşeyler sorabilirler
Umarım ya çünkü bi önceki sınavda başlangıç bile çok zordu sınav daveti gelene kadar strese girmiştim keşke hiç yazmadaydım diyorumDaha önceden mülakatı sözlü kısımı geçtikten sonra aranarak telefonda konuşularak olmuştu
İnşallah yaaBende öyle düşünüyorum.
Bugün yerinde İngilizce sınavı mesajı geldiğinden dolayı Dtm de sınava girdim. Bir sınıf olarak herkes 2. Yabancı dil sınavına da girdi. Almanca başlangıç seçmeme rağmen sorular üst seviyeydi. İngilizce de speakingler çok aksanlıydı. Bize hem İngilizce hem de 2. Dil sınavı için süre verildi ayrı ayrı.Merhaba, ikinci bir dil seçip DTM'de sınav daveti alan var mı ? varsa ne zamana aldınız ? girdiniz mi sınava ?
Merhaba ben de bugün girdim sınava siz saat kaçta girmiştiniz ? Benim saat 10daydı yine Almanca seçen biriyle karşılaştık aynı sınıfta sınava girdik o siz miydiniz acabaa ? Bu arada evet ikinci dil aşırı derecede zordu başlangıç seviyesine göre çok çok zordu yani ben yapamadım açıkçası umarım İngilizceye odaklanırlarBugün yerinde İngilizce sınavı mesajı geldiğinden dolayı Dtm de sınava girdim. Bir sınıf olarak herkes 2. Yabancı dil sınavına da girdi. Almanca başlangıç seçmeme rağmen sorular üst seviyeydi. İngilizce de speakingler çok aksanlıydı. Bize hem İngilizce hem de 2. Dil sınavı için süre verildi ayrı ayrı.
Yok benim saat 13.00 dı zaten herkes geldiği için erken girdik çok beklemedikMerhaba ben de bugün girdim sınava siz saat kaçta girmiştiniz ? Benim saat 10daydı yine Almanca seçen biriyle karşılaştık aynı sınıfta sınava girdik o siz miydiniz acabaa ? Bu arada evet ikinci dil aşırı derecede zordu başlangıç seviyesine göre çok çok zordu yani ben yapamadım açıkçası umarım İngilizceye odaklanırlar