TGS DTM DE SINAVA GİRENLER

G

groundservicesagent

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar operasyon sadece dil bilgisi ile yürümüyor. Yani dil elbette önemli ancak analitik düşünce yani sorun çözebilme becerisi, yolcu ile etkili iletişim kurabilme, anlık reaksiyon alabilme gibi çok çeşitli nitelikler istiyor.
Gelen yolcularımızın %99 u yabancı. Eğer bir problem ile karşılaşılıyor ise İngilizce de bilirseniz bu problemi çok kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Yolcunun problemini anlamadıktan sonra bu dediklerinizin hiçbirisi önemli değil.

N

nonflying

Sizce tüm tgs personelleri bunlari yapabiliyor mu? Havalimanında yıllarca çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Gördüğüm tek şey yolcuyla konuşmama, dalga geçme, 0 İngilizce!
Zaten o yüzden sistem değişmiş ve alım yaparken bu konuya daha önem veriyorlar

G

groundservicesagent

Zaten o yüzden sistem değişmiş ve alım yaparken bu konuya daha önem veriyorlar
TABİ ÖYLE. İNGİLİZCENİN BİRAZ KENARA ATILMASINA ÜZÜLDÜM SADECE. Bu işte İngilizce bilmezsek hiçbir şeyizdir.

A

aviationdh

arkadaşlar sınav ilkine göre daha iyiydi bana göre içinizi ferah tutun her zaman olumlu düşünün basit düzeyde sorular da vardı kelime bilmeni gerektiren sorular da vardı uzun paragraflar da vardı ama bir şekilde yapıyosunuz yani dinleme kısmı bence çok anlaşılır bir şekildeydi rahatlıkla ne söylemek istediğini anlıyorsunuz 32 soru 40 dk sürüyo bu şekilde

N

nonflying

arkadaşlar sınav ilkine göre daha iyiydi bana göre içinizi ferah tutun her zaman olumlu düşünün basit düzeyde sorular da vardı kelime bilmeni gerektiren sorular da vardı uzun paragraflar da vardı ama bir şekilde yapıyosunuz yani dinleme kısmı bence çok anlaşılır bir şekildeydi rahatlıkla ne söylemek istediğini anlıyorsunuz 32 soru 40 dk sürüyo bu şekilde
Ben kelime bilgisinde bocalarım diye endişe ediyorum sadece

A

aviationdh

Ben kelime bilgisinde bocalarım diye endişe ediyorum sadece
her zaman iyiyi düşenerek girin sınava eğer yapamam diye düşünürseniz istemsizce zaten panik yaparsınız ve çok bast bir şeyi bile o anli heyecandan yapamazsınız o yüzden hep inanın kendinize bu çok önemli bence Herkesin kelime bilgisi çok çok iyi değil sonuçta iyi olan da vardır tabiki ama iyi olan kadar olmayan da var tek değilsiniz öyle düşünün umarım herkesin istediği gönlünden geçen olur

A

aviationdh

zaman kazanmak açısında bence evde bol bol paragraf soruları çözün o sorulrı biraz daha hızlı anlayıp yaparsanız diğer zorlandığınız sorularda daha fazla vaktiniz olur

N

nonflying

her zaman iyiyi düşenerek girin sınava eğer yapamam diye düşünürseniz istemsizce zaten panik yaparsınız ve çok bast bir şeyi bile o anli heyecandan yapamazsınız o yüzden hep inanın kendinize bu çok önemli bence Herkesin kelime bilgisi çok çok iyi değil sonuçta iyi olan da vardır tabiki ama iyi olan kadar olmayan da var tek değilsiniz öyle düşünün umarım herkesin istediği gönlünden geçen olur
Teşekkürler böyle güzel desteklere de ihtiyacımız var.

b747sevdalısı

b747sevdalısı

Sınavdan yeni çıktım hrpeak online sınavıyla aynı ve aynı siteden sınav oluyorsunuz bazı sorular diğer sınavdaki sorulara basitti bazıları zordu. Şunu söyleyebilirim bol bol okuma yapın sınava öyle girin tamamen okuduğunuzu anlama üzerine sorular. Dinlemelerde zor değil cevapları zaten sesin içinde oluyor arkadaşlar bol bol dinleme ve ingilizce paragraf çeviri yapın kolaylıkla geçersiniz

A

aviationdh

Sınavdan yeni çıktım hrpeak online sınavıyla aynı ve aynı siteden sınav oluyorsunuz bazı sorular diğer sınavdaki sorulara basitti bazıları zordu. Şunu söyleyebilirim bol bol okuma yapın sınava öyle girin tamamen okuduğunuzu anlama üzerine sorular. Dinlemelerde zor değil cevapları zaten sesin içinde oluyor arkadaşlar bol bol dinleme ve ingilizce paragraf çeviri yapın kolaylıkla geçersiniz
kesinlikle keşke dün sınava girenler de bu şekilde bilgiler verseydi cidden sınav bu şekildeydi

N

navyblue

Sonuclar ne zaman aciklanir acaba

A

aviationdh

soru çözdükte oturcaktır youtube dan sorulara bakın orda size soruların nasıl çözülceğini bazı sorularda sorunun tamamını bile okumanıza gerek kalmadğını analtıyo ipuçlrı veriyo şu kelime geldiyse ondan sonra kesinlikle bu gelmez o yüzden bu şıkkı eliyoruz gibi şeyler söylüyolar soru çözün kenfinize güvenin inanın başka da yapmanız gerek. bi şey yok

b747sevdalısı

b747sevdalısı

Tgs de staj yapan bir olarak söylüyorum bunu bencil insanlar çok olduğu için şaşırmadım zaten geçenlerde bi konu paylaşmıştım orda detaylı bir şekilde anlatmıştım sınavı farklı bir hesapla :)

A

aviationdh

arkadaşlar eğer konu çalışmak da isterseniz benim fikrimce kalıplara bakın have been lere , conjunction lara bakın kesinlikle , should would chould vs onlra bakın aklıma gelenler bunlr

E

elfelf

arkadaşlar eğer konu çalışmak da isterseniz benim fikrimce kalıplara bakın have been lere , conjunction lara bakın kesinlikle , should would chould vs onlra bakın aklıma gelenler bunlr
sınava girdiniz mi siz

A

aviationdh

Kaç dakika da bitirdiniz sınavı acaba ?
ben çok fazla okudum paragraf sorularını acele etmek istemedim hiç yavaş yavaş yaptım yani son 7-8 dk kala bitirdim o yavaşlıkta yapmama rağmen . Bu arada zaten bilgisini veriyolar ama bu sınava girerken en son testi bitir dememiz gerekiyormuş yoksa burda olduğumuz belli olmuyo mu neymiş yani girmemiş gibi faln oluyomuş herhalde tam dinlemedim sonunu yani ona dikkat edin .

K

kk2001

Yanlışlar doğruları götürüyor mu 2 şık arasında kalırsak boş bırakmak mı daha mantıklıdır yoksa işaretlemek mi ?

Konuyu okuyanlar;