TGS DTM DE SINAVA GİRENLER

E

elfelf

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
bugün ki sınav online ingilizce sınavının aynısı, tgs istihdam ofisinde gözetmen eşliğinde yapılan modeliydi. 32 soru ve son 6 sorusu listening şeklindeydi. Zorluk düzeyi bana ortalama gibi geldi. Giren arkadaşlara da başarılar diliyorum.
normalde seviyeniz nedir. İnşallah başarılı olursunuz siz de.

M

Mrnobody

Ben B1-B2 seviyesindeyim. Ancak 5-6 tane A1 sorusu cevapladım bugün. Ağırlıklı olarak cümlede anlam ve kelime bilgisi soruları vardı.
Peki sınav bittikten sonra sonuçlar ne zaman belli olcakmış mülakatlarla ilgili falan bir bilgilendirme yapıldı mı

A

aviationdh

bugün ki sınav online ingilizce sınavının aynısı, tgs istihdam ofisinde gözetmen eşliğinde yapılan modeliydi. 32 soru ve son 6 sorusu listening şeklindeydi. Zorluk düzeyi bana ortalama gibi geldi. Giren arkadaşlara da başarılar diliyorum.
ne gibi konular vardı sınavda

G

Gamzen.

HavaPersonel.Com
Merhaba , aynısı derken sorular aynımıydı ?

A

Ayşeemm

AYNISI derken aynı sorular mıydı ılk sınavınızla yoksa sevıye olarak mı

G

Gamzen.

HavaPersonel.Com
Yorumunda ‘’Online ingilizce sınavının aynısı ‘’ yazdığı için sormak istedim. Seni ne ilgilendiriyor ? İsteyen istediğini sorar.

A

aviationdh

Yorumunda ‘’Online ingilizce sınavının aynısı ‘’ yazdığı için sormak istedim. Seni ne ilgilendiriyor ? İsteyen istediğini sorar.
gözetmen eşliğimde yapılan modeliydi diye de eklemiş

R

rumay

Bence suan tgs de çalışır halde olan tüm yhm personellerininde hrpeak sınavlarına girmesi lazım sınavdan kalanlar elenmeli çünkü haksızlık olacak çoğu personele orda çalışanlar dyned sistemiyle girmis olan personeller suan alınacak olanlar ise hrpeak sistemiyle girecek olanlardır dil farkı çok olacak gibi duruyor kreş ingilizcesiyle girmis olanlarla belli Bi seviye ingilizcesi olanlar bir tutulmamalı

admin

admin

Admin
Moderatör
Bence suan tgs de çalışır halde olan tüm yhm personellerininde hrpeak sınavlarına girmesi lazım sınavdan kalanlar elenmeli çünkü haksızlık olacak çoğu personele orda çalışanlar dyned sistemiyle girmis olan personeller suan alınacak olanlar ise hrpeak sistemiyle girecek olanlardır dil farkı çok olacak gibi duruyor kreş ingilizcesiyle girmis olanlarla belli Bi seviye ingilizcesi olanlar bir tutulmamalı
Arkadaşlar operasyon sadece dil bilgisi ile yürümüyor. Yani dil elbette önemli ancak analitik düşünce yani sorun çözebilme becerisi, yolcu ile etkili iletişim kurabilme, anlık reaksiyon alabilme gibi çok çeşitli nitelikler istiyor.

R

rumay

Sorun çözebilme ve yolcu ile etkili iletişim kurabilme bunların hepsi dilden gecer uluslararası Bi alan ve bu alanda sadece bizim ırkımızdan olan yolcular yok yabancı Bi yolcunun sorunu olduğunda onunla nasıl Bi iletişim kurulabilir yada nasıl bir problem çözülebilir havaciligin dili ingilizcedir ve buda havacilikta 1.sirada gelir ilk şartı dildir .bir iş ilanına başvuru yaparken bile ilk basta İngilizceyi vurgularlar diğer kısımlar ise 2.plandadır.

G

groundservicesagent

Arkadaşlar operasyon sadece dil bilgisi ile yürümüyor. Yani dil elbette önemli ancak analitik düşünce yani sorun çözebilme becerisi, yolcu ile etkili iletişim kurabilme, anlık reaksiyon alabilme gibi çok çeşitli nitelikler istiyor.
Sizce tüm tgs personelleri bunlari yapabiliyor mu? Havalimanında yıllarca çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Gördüğüm tek şey yolcuyla konuşmama, dalga geçme, 0 İngilizce!

Konuyu okuyanlar;