TGS DTM DE SINAVA GİRENLER

Aorn

HavaPersonel.Com
Zaten tanımanlanmıştı İngilizce bitince diğerine attı. Bu arada bugün giren arkadaşlar nasıl geçti
İnşallah İngilizce baz alınır ben de çok istiyorum ama arkadaşın da dediği gibi başlangıç işaretleyenlerden de bence büyük bir performans istemezler

nonflying

HavaPersonel.Com
İnşallah İngilizce baz alınır ben de çok istiyorum ama arkadaşın da dediği gibi başlangıç işaretleyenlerden de bence büyük bir performans istemezler
Tabiki ikinci dil için elemezler olursa ekstra katkısı olur. Ama İngilizce bence aşırı zor değildi sadece uzun sorular biraz göz korkutuyor. Ve ilk sınavda dediğim gibi kelime bilgisi soruyu kurtarıyor. Bu arada diğer şehirler için girecek arkadaşlara da ufak bir tavsiyem var. Benim en zorlandığım konu kelime bilgisidir soru basit de olsa içinde bilmediğim kelime varsa kafam dağılıyor. Reading power diye bir uygulama var hem ücretli hem ücretsiz kelime bilgisi ve okuduğunuzu anlama üzerine bir uygulama. Okuma parçalarından sonra size soru soruyor ve parça içindeki kelimeleri soruyor. Bir zaman sonra kelime dağarcığınız gelişiyor. Ben bugünki sınavda bir çok kelimeyi bu sayede öğrenmiştim.

nonflying

HavaPersonel.Com
Nasıl geçtiğini bilmiyorum ama orta diyebilirim ben soruları bile hatırlamıyorum 2.sınav olma şoku da oldu tüm sınav boyu stresten başım ağrıdı birader gitsem bir sınav oldu 😐
Olumlu düşünün olumsuzluk kötü çeker. Bu iş için ne kadar heyecanlı olduğunuzu görebiliyorum olmazsa yine deneriz ama şimdi kötü düşünmeyin

ozzy

HavaPersonel.Com
bana bugün daha önce attıkları yerinde online ingilizce sınavı ile ilgili mesajı tekrar atmışlar. hatırlatma yapıyorlar herhalde 😂

Aorn

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı için mesaj alan var mıı

Konuyu okuyanlar;