TGS DTM DE SINAVA GİRENLER

E

elo

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bugün sınava girenlerin mülakatta neler olduğunu sınavın kolaylık zorluk durumunu anlatırsanız sevinirim

M

Mrnobody

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaşlar bugün sınava girenlerin mülakatta neler olduğunu sınavın kolaylık zorluk durumunu anlatırsanız sevinirim
Aynen bugün girenler sınav ve mülakat için bilgilendirme yaparsa çok iyi olur

M

Mrnobody

Bugün sadece yerinde sınav var mülakat yok
nerden biliyorsunuz ilk mülakat mesajı ardından yerinde sınav mesajı alan yani ikisini aynı anda alan vardı pazartesine admin paylaşmıştı

C

Cyd5

HavaPersonel.Com
nerden biliyorsunuz ilk mülakat mesajı ardından yerinde sınav mesajı alan yani ikisini aynı anda alan vardı pazartesine admin paylaşmıştı
İlk mesaj yanlış geldiği için ikinci mesajı düzeltme olarak gönderdiklerini düşünüyorum mesajdaki numarayı arayıp sorduğumda mülakat yok sadece yerinde sınav olucak dendi sınavdan çıkan arkadaşlar bilgi verirse daha net anlaşılır

D

ddduuu

bugğn sınava giren var mıydı

G

Gamzen.

HavaPersonel.Com
Bugün sınava giren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz lütfen 🙏🏻

M

Mrnobody

İlk mesaj yanlış geldiği için ikinci mesajı düzeltme olarak gönderdiklerini düşünüyorum mesajdaki numarayı arayıp sorduğumda mülakat yok sadece yerinde sınav olucak dendi sınavdan çıkan arkadaşlar bilgi verirse daha net anlaşılır
Anladım bakalım bugün girenlerden haber gelir illaki öğreniriz

D

ddduuu

bugün sadece sınav var ilk olduğumuz gibi bugün sınava girenler lütfen sınavla ilgili bi şey söylesin sorular ne tarzdaydı nelere dikkat etmeliyiz ilk sınavdan zor muydu kolay mıydı hangi konulara ağırlık vermek gerekiyo

D

ddduuu

kimse yok mu bugün sınava giren yoksa bilgi mi vermek istemiyorsunuz

D

Derdiyok00

HavaPersonel.Com
arkadaşlar sadece yerinde online sınav mı olacağız yoksa ingilizce sözlü mülakatada girecek miyiz

A

Ayşeemm

Bilgilendirme yaparak kimseden bir şey eksilmez de.. neyse bekleyelim illa yardımcı olmak isteyen biri çıkar 🙏🏻
Emrenın yazdıgı bugunkü sınav için mi size dönüş yaptı mı?

M

Mrnobody

Bugün mülakat için dtm ye giden olmadı mı olduysa süreç hakkında bilgilendirir mi lütfen

M

Mucahit

HavaPersonel.Com
bugün ki sınav online ingilizce sınavının aynısı, tgs istihdam ofisinde gözetmen eşliğinde yapılan modeliydi. 32 soru ve son 6 sorusu listening şeklindeydi. Zorluk düzeyi bana ortalama gibi geldi. Giren arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Konuyu okuyanlar;