E
elo
HavaPersonel.Com
arkadaşlar bugün sınava girenlerin mülakatta neler olduğunu sınavın kolaylık zorluk durumunu anlatırsanız sevinirim
Aynen bugün girenler sınav ve mülakat için bilgilendirme yaparsa çok iyi olurarkadaşlar bugün sınava girenlerin mülakatta neler olduğunu sınavın kolaylık zorluk durumunu anlatırsanız sevinirim
Bugün sadece yerinde sınav var mülakat yokarkadaşlar bugün sınava girenlerin mülakatta neler olduğunu sınavın kolaylık zorluk durumunu anlatırsanız sevinirim
Girdiniz mi siz yazılı hakkında bilgi verir misnizBugün sadece yerinde sınav var mülakat yok
nerden biliyorsunuz ilk mülakat mesajı ardından yerinde sınav mesajı alan yani ikisini aynı anda alan vardı pazartesine admin paylaşmıştıBugün sadece yerinde sınav var mülakat yok
İlk mesaj yanlış geldiği için ikinci mesajı düzeltme olarak gönderdiklerini düşünüyorum mesajdaki numarayı arayıp sorduğumda mülakat yok sadece yerinde sınav olucak dendi sınavdan çıkan arkadaşlar bilgi verirse daha net anlaşılırnerden biliyorsunuz ilk mülakat mesajı ardından yerinde sınav mesajı alan yani ikisini aynı anda alan vardı pazartesine admin paylaşmıştı
Anladım bakalım bugün girenlerden haber gelir illaki öğrenirizİlk mesaj yanlış geldiği için ikinci mesajı düzeltme olarak gönderdiklerini düşünüyorum mesajdaki numarayı arayıp sorduğumda mülakat yok sadece yerinde sınav olucak dendi sınavdan çıkan arkadaşlar bilgi verirse daha net anlaşılır
+++kimse yok mu bugün sınava giren yoksa bilgi mi vermek istemiyorsunuz
Bu ne demek oradada mi yazılı sinav oluyor sözlü speaking yokmuBugün sadece yerinde sınav var mülakat yok
Bilgilendirme yaparak kimseden bir şey eksilmez de.. neyse bekleyelim illa yardımcı olmak isteyen biri çıkarkimse yok mu bugün sınava giren yoksa bilgi mi vermek istemiyorsunuz
Emrenın yazdıgı bugunkü sınav için mi size dönüş yaptı mı?Bilgilendirme yaparak kimseden bir şey eksilmez de.. neyse bekleyelim illa yardımcı olmak isteyen biri çıkar![]()
Emre kim ? Yanlış yorumu cevapladınız sanırımEmrenın yazdıgı bugunkü sınav için mi size dönüş yaptı mı?