elo

Üye
1 Ağu 2023
21
6
0
arkadaşlar bugün sınava girenlerin mülakatta neler olduğunu sınavın kolaylık zorluk durumunu anlatırsanız sevinirim

• Like
Tepkiler: aviationdh
nerden biliyorsunuz ilk mülakat mesajı ardından yerinde sınav mesajı alan yani ikisini aynı anda alan vardı pazartesine admin paylaşmıştı
İlk mesaj yanlış geldiği için ikinci mesajı düzeltme olarak gönderdiklerini düşünüyorum mesajdaki numarayı arayıp sorduğumda mülakat yok sadece yerinde sınav olucak dendi sınavdan çıkan arkadaşlar bilgi verirse daha net anlaşılır

İlk mesaj yanlış geldiği için ikinci mesajı düzeltme olarak gönderdiklerini düşünüyorum mesajdaki numarayı arayıp sorduğumda mülakat yok sadece yerinde sınav olucak dendi sınavdan çıkan arkadaşlar bilgi verirse daha net anlaşılır
Anladım bakalım bugün girenlerden haber gelir illaki öğreniriz

bugün sadece sınav var ilk olduğumuz gibi bugün sınava girenler lütfen sınavla ilgili bi şey söylesin sorular ne tarzdaydı nelere dikkat etmeliyiz ilk sınavdan zor muydu kolay mıydı hangi konulara ağırlık vermek gerekiyo

• Like
Tepkiler: 1907 ve Nurellamm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.