Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar merhaba AJet için pazartesi günü mülakatım var ama bana gönderilen maillerde hiçbirinde dress code yok yani takım giymemiz gerekir mi giymemiz gerekmez mi ne yapmalıyım sizce ? Nasıl gidilir mülakata ? Erkek için soruyorum.

• Like
Tepkiler: MajorDuckBoi
Merhabalar, genelde havayolu şirketlerinin mülakatlarına giderken dress code olarak takım elbise ve rugan ayakkabı giyilmesi önerilir. Anlayacağınız sade ve resmi olmamızı istiyorlar. Bu arada benim de 15'inde mülakatım var şimdiden başarılar :)

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
Merhabalar, genelde havayolu şirketlerinin mülakatlarına giderken dress code olarak takım elbise ve rugan ayakkabı giyilmesi önerilir. Anlayacağınız sade ve resmi olmamızı istiyorlar. Bu arada benim de 15'inde mülakatım var şimdiden başarılar :)
Teşekkür ederim değerli arkadaşım umarım her şey gönlümüzce olur saat kaçta ?

• Like
Tepkiler: alizhi
İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ama mezun olalı 4 sene olacak o yüzden biraz paslandigimi farkettim. Gemini üzerinden soru cevap şeklinde çalıştım onun dışında cümlelerime bir kaç tane c2 seviye kelime ekledim bu kadar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.