Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

seint

Üye
6 Kas 2025
13
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba,

Mülakat günü önce boy / kilo , ardından dövme / yara izi kontrolü, ardından ingilizce mülakat ve ardından kurul mülakatı olduğunu biliyorum.

Ancak mailde paylaşılan boy kilo tablosundaki üst sınır kilonun 3-4 kilo üstündeysek diğer aşamalara yine de devam ettiriyorlar mı?

Örneğin 1.75 boy ve bunun en üst sınır kilosu 80. Ancak 83 isek o aşamada bitirip, bir sonraki sefere süre verip sonraki sefere mi çağırmaktalar yoksa yine de dövme / yara izine bakıyorlar mı o an?

Teşekkür ediyorum,
Başarılar

Benim grubumda birinin kilo fazlası vardı, yara izi dövme kontrolü olmadan ileri bir tarihe çağırdılar, tekrar geldiğinde boy-kilo uygunsa ondan sonra devam ediyorlar dövme yara izi kontrolüne.

• Like
Tepkiler: seint
Merhaba,

Mülakat günü önce boy / kilo , ardından dövme / yara izi kontrolü, ardından ingilizce mülakat ve ardından kurul mülakatı olduğunu biliyorum.

Ancak mailde paylaşılan boy kilo tablosundaki üst sınır kilonun 3-4 kilo üstündeysek diğer aşamalara yine de devam ettiriyorlar mı?

Örneğin 1.75 boy ve bunun en üst sınır kilosu 80. Ancak 83 isek o aşamada bitirip, bir sonraki sefere süre verip sonraki sefere mi çağırmaktalar yoksa yine de dövme / yara izine bakıyorlar mı o an?

Teşekkür ediyorum,
Başarılar
hayır, eğer boy-kilo oranınız yetersiz ise ya kilo vermeniz/kilo almanız için süre tanınıyor. eğer çok eksik ya da fazlanız varsa, doğrudan o aşamada eleniyorsunuz.

İngilizce mülakat sonrası kurul mülakatında ingilizce konuşuluyor mu?

Kilo için ne kadar süre tanınıyor ortalama olarak ?
Erteleme alanlar kaç kilodan ne kadar erteleme aldıysa bilgilendirebilir mi ?

Kilo için ne kadar süre tanınıyor ortalama olarak ?
Erteleme alanlar kaç kilodan ne kadar erteleme aldıysa bilgilendirebilir mi ?
Benim tecrübem değil ama odaya 6 kişi girdiğimizde tartıya çıktığımız anda boy kilo ve bmi otomatik yazıyor. Bir kıza 2 günde 2 kilo vermesini söylediler ve kız bunun mümkün olmadığını söyleyince belli başlı tarihlere ancak verebildiklerini söyleyip 5 gün tanıdılar. Başka bir kıza 9 kilo fazlası olduğundan dolayı direkt elendi saydılar çünkü yeniden verecek uygun tarih olmadığını söylediler başka ilan açıldığında başvurabilirsin dediler. Yani kısacası kendi takvimlerine göre hareket ediyorlar. İşi kesinlikle ertelemeye bırakmamaya çalışmanızı öneririm

• Like
Tepkiler: gunes ve ata9
Benim tecrübem değil ama odaya 6 kişi girdiğimizde tartıya çıktığımız anda boy kilo ve bmi otomatik yazıyor. Bir kıza 2 günde 2 kilo vermesini söylediler ve kız bunun mümkün olmadığını söyleyince belli başlı tarihlere ancak verebildiklerini söyleyip 5 gün tanıdılar. Başka bir kıza 9 kilo fazlası olduğundan dolayı direkt elendi saydılar çünkü yeniden verecek uygun tarih olmadığını söylediler başka ilan açıldığında başvurabilirsin dediler. Yani kısacası kendi takvimlerine göre hareket ediyorlar. İşi kesinlikle ertelemeye bırakmamaya çalışmanızı öneririm
Teşekkürler önerileriniz için

• Like
Tepkiler: auberfae

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.