Dövme Ve Yara Izi Kontrolü

• Konbuyu başlatan Spitfire
  • Başlangıç tarihi
S

Spitfire

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, hiçbir yerde cevabını bulamadığım bir soru var, belki bir bilen çıkar. Dövmesini sildirmeye başlamış kişi dövme kontrolünü geçebiliyor mu? Yani girdik kontrole, kolumuzda bir dövme var ve diyoruz ki mülakata hak kazandığım gün itibariyle sildirmeye başladım, ilk seansım yapıldı ancak en az 3-4 seans sürecek silinmesi. Ne oluyor bu durumda? Direkt elenme mi, yoksa sildirmeye başlamış olmak kabul görüyor mu? Teşekkür ederim.

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, hiçbir yerde cevabını bulamadığım bir soru var, belki bir bilen çıkar. Dövmesini sildirmeye başlamış kişi dövme kontrolünü geçebiliyor mu? Yani girdik kontrole, kolumuzda bir dövme var ve diyoruz ki mülakata hak kazandığım gün itibariyle sildirmeye başladım, ilk seansım yapıldı ancak en az 3-4 seans sürecek silinmesi. Ne oluyor bu durumda? Direkt elenme mi, yoksa sildirmeye başlamış olmak kabul görüyor mu? Teşekkür ederim.
Eliyorlar tamamen silinmiş olması gerekiyor

M

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Burada biri daha bahsetmişti bundan ve dövmenin tamamen silinmediğini görünce ''tamamen sildirip gel diyerek süre verildi'' demişti. Ama ne kadar süre verildi vs. bunları hatırlamıyorum.

S

Spitfire

HavaPersonel.Com
S

skyyy

HavaPersonel.Com
yüzün şakak-alın bölgelerinde akne ve sivilce izleri kurul öncesi kontrolde elenir mi ? bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

A

arawn

HavaPersonel.Com
yüzün şakak-alın bölgelerinde akne ve sivilce izleri kurul öncesi kontrolde elenir mi ? bilgisi olan lütfen yazabilir mi?
Hocam skar izi denilen izler sıkıntı oluyor. Sildirmeniz için süre tanınıyor.

Konuyu okuyanlar;