Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu mülakat
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

willbru

Üye
10 Eki 2025
16
4
0
Meslek
Kabin
Parmağımdaki dövmeyi sildirme drumundayım ve 2. seanstayım. Süreci önceden yaşayan ve deneyimleyenlerden öğrenebilirmiyim. Ne gibi durum ile karşılasacağım?

Parmağımdaki dövmeyi sildirme drumundayım ve 2. seanstayım. Süreci önceden yaşayan ve deneyimleyenlerden öğrenebilirmiyim. Ne gibi durum ile karşılasacağım?
ben de 5 gün önce mülakata girdim bir kişi dövmesini sildirme aşamasında olduğunu bi kaç seansı kaldığını söylemişti ancak direkt elediler

ben de 5 gün önce mülakata girdim bir kişi dövmesini sildirme aşamasında olduğunu bi kaç seansı kaldığını söylemişti ancak direkt elediler
ingilizce mülakaat öncesimi baktılar. bu arada elendikten sonra dövmem sillindikten sonra tekrar başvuru yapabilirim değil mi kayıt altına alıyorlar mı dövmeden elendiğime dair??

ingilizce mülakaat öncesimi baktılar. bu arada elendikten sonra dövmem sillindikten sonra tekrar başvuru yapabilirim değil mi kayıt altına alıyorlar mı dövmeden elendiğime dair??
sorun olacağını düşünmüyorum boydan ya da sağlık durumundan elenilmediği sürece, sonuçta değişebilecek bir durum. ilk gittiğinizde boy-kilo ve dövme kontrolü oluyor oradan geçemezseniz zaten diğer aşamalara giremiyorsunuz

• Like
Tepkiler: willbru
Thy'nin
Thy'nin kariyer sitesinde dövme izinin tamamen silinmiş olması ve ten rengine dönmüş olması gerektiğinden bahsediyor, aksi takdirde başvuru değerlendirilmeye alınmıyormuş bilginize

• Like
Tepkiler: auberfae

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.