Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Gizem12

Üye
9 Mar 2025
9
1
0
Şu an dövme sildirme aşamasındayım ama merak ettiğim bir şey var dövmesi gerçekten silinip bu süreci geçen var mı sildirmek için klinik önerilerine açığım

bende şuan sildiriyorum 4. Seanstayım. eğer gerçekten silinirse yanık yara izi boya vs kalmazsa bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bazı arkadaşlara dövmeni tamamen sildir seneye başvur dendiğini vs okumuştum forumda.

Şu an dövme sildirme aşamasındayım ama merak ettiğim bir şey var dövmesi gerçekten silinip bu süreci geçen var mı sildirmek için klinik önerilerine açığım
25.12.2025 tarihinde 8. seanslık sildirdiğim ve baya silikleşmiş nokta nokta görünen lekeler yüzünden elendim. Ama fondöten ile kapatıp yüzlerce geçen kişi var, dürüst olmak işe yaramıyor.

uğraşmaya değecek bir sürecin içindemiyim yoksa küçük kusurları bile dert ediyorlar mı onu bilmek istemiştim teşekkürler

uğraşmaya değecek bir sürecin içindemiyim yoksa küçük kusurları bile dert ediyorlar mı onu bilmek istemiştim teşekkürler
Dövmesi olmayan birinin bile mülakatı geçtikten sonra dövme yaptırabilme ihtimali var ve yaptıran çok fazla da kabin memuru var. Zaten uzun kollu giyiyoruz vs diye. Bunun dönemsel bir kontrolü de yok. Ama yine de kesinlikle kabul edilmiyor.
Dövme sildirmeye gittiğim de kabin memurluğuna dövmesini fondötenle kapatarak girmiş biriyle de tanışmıştım. Eğer profesyonelce kalıcı makyaj yapan bir yer bulabiliyorsanız gidin yaptırın.

ben yaklaşık 12 seans gittim. kolumda ince bir dünya haritası dövmem vardı 5 cm genişliğinde. Gitmesi uzun sürüyor dövmelerin. Geçen gün dövme kontrolünden geçtim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.