Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

owensess

Üye
19 Kas 2025
44
19
5
Meslek
Kabin
Merhaba sene boyu tüm şirketlerin hemen hemen bütün ilanlarına başvurdum fakat geri dönüş alamadım. Geri dönüş alan arkadaşlar CV'nizi nasıl hazırladınız canvadan vs hazır şablon kullandınız mı ? Nerede yanlış yaptığımı bulmayı çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim. (İlanlardaki tüm şartlara uyuyorum)

Merhaba sene boyu tüm şirketlerin hemen hemen bütün ilanlarına başvurdum fakat geri dönüş alamadım. Geri dönüş alan arkadaşlar CV'nizi nasıl hazırladınız canvadan vs hazır şablon kullandınız mı ? Nerede yanlış yaptığımı bulmayı çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim. (İlanlardaki tüm şartlara uyuyorum)
Aynı durum bende de mevcut tüm şartları karşılıyor olmama rağmen hiçbir şekilde dönüş alamıyorum.

Cv’mde ve seçimlerimde üni son sınıf yazmama rağmen lisans ve önlisans mezunu hariç kabul edemiyoruz dediler sunumda. Peoplise profilim %52 çok doldurmayın bence, iletişiminizin kuvvetli olduğunu hissettirin cvnizde. Bir de bence hizmet sektöründe çalışmak artı puan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cv’mde ve seçimlerimde üni son sınıf yazmama rağmen lisans ve önlisans mezunu hariç kabul edemiyoruz dediler sunumda. Peoplise profilim %52 çok doldurmayın bence, iletişiminizin kuvvetli olduğunu hissettirin cvnizde. Bir de bence hizmet sektöründe çalışmak artı puan
Ben önlisans mezunuyum şuan lisans eğitimimi de açıktan okuyorum. Acaba sistem beni öğrenci olarak gördüğünden dolayı mı dönüş alamadım. Başka hiç bir sebep yok çünkü tüm şartları karşılıyorum. kafamda deli sorular

Ben önlisans mezunuyum şuan lisans eğitimimi de açıktan okuyorum. Acaba sistem beni öğrenci olarak gördüğünden dolayı mı dönüş alamadım. Başka hiç bir sebep yok çünkü tüm şartları karşılıyorum. kafamda deli sorular
Lisans mezunuyum ve ikinci üniversitemi (önlisans) okuyorum ing sınavı için mail aldım. Otel deneyimim var ve iki bölümde aynı üniversiteden, memleketimde okuyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.