Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Banada form falan imzalatmadılar evrakları teslim ettim iş başı için msj bekleyın hayırlı olsun denıldı daha sonra ulaştım nisan öncesi alım olmicak denildi
Ya şaka gibi ben de görüşme gerçekleştirdim bana ben şimdi cv nizi ik ya gönderiyorum ama onlar belli bir sırayla cagırıyolar 1ay sonra da olabilir dedi 9ay sonra da dedi ama bakıyorum başkaları görüşmeden 3 4 gün sonra evrak teslimi yapmış niye oyalıyorsunuz cagırmıycaksanız cagırmıycaz diyin ya

Yorumlara bakınca alımlar çok sonra oluyor gıbı evrakları hazırlayın dedıklerınde ben hemen iş başı sandım ama öyle uzun vadede nasıl beklenırkı hepımızın ıhtıyacı var sonuçta

Yorumlara bakınca alımlar çok sonra oluyor gıbı evrakları hazırlayın dedıklerınde ben hemen iş başı sandım ama öyle uzun vadede nasıl beklenırkı hepımızın ıhtıyacı var sonuçta
evet bence de .ben bilmiyordum böyleymiş demekki evrak verdikten sonra tekrar evrak veren birisi vardı.cok kotu bir isleyis eger boyleyse

Bende okudum ıkıkere evrak ısteyıp iş başı bıle yapamamıs korktum Demekkı bızıde almıcaklar gıbı nısanda Bıraz bekleyıp başımızın çaresine bakalım

Ya şaka gibi ben de görüşme gerçekleştirdim bana ben şimdi cv nizi ik ya gönderiyorum ama onlar belli bir sırayla cagırıyolar 1ay sonra da olabilir dedi 9ay sonra da dedi ama bakıyorum başkaları görüşmeden 3 4 gün sonra evrak teslimi yapmış niye oyalıyorsunuz cagırmıycaksanız cagırmıycaz diyin ya
Ne zaman görüştünüz peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.